Signed Signatures for Yedikuyular Ski Center

Underskrifter for Yedikuyular Ski Centre: Kahramanmaraş Metropolitan Kommune Der vil blive lavet syv brønde i sommer-vinter rekreative område, og skisenterets konstruktion blev underskrevet.

Undertegnelsen blev afholdt i Generalsekretariatet Møderummet i Kahramanmaraş Metropolitan Municipality. Generalsekretær Züver Çetinkaya Vicegeneralsekretær Haruz Buz, studieleder Projektafdeling Mustafa Aksel Abacıoğlu, chef for menneskelige ressourcer og uddannelsesafdeling Abdulkadir Kırmacı, presse- og PR-afdelingschef Cengiz Berberoğlu og Halatlı Bestyrelsesformand İlker Cumbul deltog i mødet.

Züver Çetinkaya, generalsekretæren for Metropolitan Municipality, holdt en tale ved undertegnelsen og sagde, at de vil starte et andet projekt, der er fokuseret på borgmester Fatih Mehmet Erkoç.

Generalsekretær Çetinkaya: "I dag underskriver vi kontrakten for vores Yedikuyular Summer-Winter Recreation Area og Ski Centre, som er et af de mest fremtrædende projekter, som vores borgmester Fatih Mehmet Erkoç lovede under valgværkerne. Som Kahramanmaraş Metropolitan Municipality eliminerer vi en enorm mangel i denne region. Der er ikke sådan en skisportssted i et område med 250 km radius. Det nærmeste skisportssted ligger i Erciyes, Kayseri. Der er ikke noget sådant skisportssted i dette bagland i denne region. Vi indser dette behov for regionen med dette projekt.

Yedikuyular sommer-vinter rekreative område og Ski Center udbud for byggearbejdet på 8 marts 2017 og udbuddet blev afholdt Halatlı Transportation Ltd. Ltd. Şti. 11 millioner 823 tusind pund, som en virkelig lav pris, vi lavede buddet. I dag underskriver vi en kontrakt med Rope Transport Company.

Yedikuyular sommer-vinter rekreative område og skisenter 540 kvadratmeter Information og styringsenhed, 550 kvadratmeter Restaurant og Cafe, 140 kvadratmeter offentlig mandlige og kvindelige toilet og vask 140 kvadratmeter topstation, 270 kvadratmeter sne knusning køretøj garage 2 enheder generator bygninger 2 enheder vandtanke og højdehøjde fra 1.833-meterhøjde til den øvre stationhøjde 2.044-meters højde nås med stolelifte og løftelinjer. Der er 730-målere af 1 stolelifte, 430-meter stolelifte og 100-meter vandremme. Der er en helikopter og parkeringspladser. Yedikuyular sommer-vinter rekreationsområde og ski center vil være tilgængelig for offentligheden så hurtigt som muligt, "sagde han.

Single Winter Sports Facility

Kahramanmaraş Metropolitan Kommune Syv brønde afholdes i sommer-vinter rekreative område, og skisenteret vil tjene daglige 2000 skiløbere med en samlet kapacitet på 5000 mennesker, og 4 månedlige service vil være den eneste vintersport facilitet i vores 250 km radius.

Railway News Search