Monorail Project i Izmir

Izmir Monorail Projekt Rafa Departed: İzmir Metropolitan Kommune Borgmester Kocaoglu fra beregningen af ​​projektet vil være den første i Tyrkiet har meddelt, at det stoppede, fordi det kommer dyrt.

Izmir Metropolitan Municipality 'Izmir Suburban ESBAS Station-Gaziemir New Fairground Monorail Line' projekt var en chokudvikling.

Ministeriet godkendte VVM i februar og godkendte projektet og skrinlagt projektet.

Borgmester Aziz Kocaoglu, ”Monorail var meget dyre på vores konti. Det var langt mere økonomisk dyrt for passageren at transportere den til Izmir økonomi end dens bidrag til messens funktion. Vi stoppede projektet. Vi leder efter en anden formel. Vi vil dog støtte messen med hensyn til transport ellers ”.

Det ville være den første i TYRKIET
Monorail-systemet, der fungerer på bjælkerne, der skal placeres i de hævede søjler, ville starte fra ESBAS-stationen i İZBAN og skære Akçay Avenue og fortsætte ved parallellen til ringvejen-Gaziemir Junction-ringvej og nå messen İzmir. Passagerer, der ønskede at komme til det nye udstillingskompleks med luft fra uden for forstæder og Izmir kunne nå messen via monorail-system, efter at de ankom til ESBAŞ-stationen med İZBAN. monorail set eksempler i verdens udviklede byer, ville der etableres for første gang i Izmir, Tyrkiet.

MÅL VAR 2020
Projektets byggearbejder ville blive videreført i trin. Dette års arbejde var planlagt afsluttet i 2020.

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar