Godstransport fra London til Beijing vil være uafbrudt

Londonfra Beijinge Transport vil være uafbrudt: Transport, Maritime og Kommunikationsminister Ahmet Arslan, "juni slutter i Baku-Tbilisi-Kars Jernbane og Londonfra Beijinge vil gøre uafbrudt godstransport. "

Arslan, sundhedsministeren Recep Akdag med en erklæring, han lavede efter Erzurum-provinsens koordineringskonferencemøde, erklærede Erzurum-baserede undersøgelser af transportkorridorerne i regionen.

Med angivelse af, at Erzurum er et center, sagde Arslan, dık Vi har taget betydelige fremskridt i udvidelsen og udviklingen af ​​Erzurum Lufthavn. I 2003 rejste 14 tusinde mennesker med fly fra Erzurum, mens i dag 1 millioner 225 tusind mennesker rejser årligt. Vi bragte Erzurum Lufthavn til CAT 2 niveau. Således, især i dårligt vejr, selv om synligheden er lidt lavere, ønskede vi at give afkørsler. "

Arslan gav udtryk for, at de lægger stor vægt på jernbanesektoren og sagde, at de bekymrer sig om jernbanen, som kommer fra Edirne, Erzurum, Kars og endda Centralasien, som er komplementet til den midterste korridor.

Overalt i Tyrkiet Arslan udtalte, at udviklingen af ​​jernbanenettet, rutes følgende oplysninger:

Sivas Byggeprocessen af ​​Sivas-Erzincan fortsætter på jernbanen. Samtidig begyndte vi at gennemføre gennemførelsesprojekter i forbindelse med genopbygningen af ​​Erzincan-Erzurum samtidig med 250-kilometerhastigheden. Så vil vi lave Erzurum-Kars. Med Baku-Tbilisi-Kars Railway, som slutter i juni, vil vi lave uafbrudt godstransport fra London til Beijing. "

Vi vil gøre regionen til en jernbane- og logistikbase "

Arslan, der påpeger betydningen af ​​logistikcentre, "Hovedkorridorer er vigtige i jernbanerne, men samtidig er tilstedeværelsen af ​​logistikcentre komplementære til dette. Derfor håber vi at afslutte Erzurum Logistics Center i august. Han vil blive taget i brug. Vi har lagt grunden til det komplementære Kars Logistikcenter, vi afslutter næste år. Således vil vi gøre regionen til en jernbane- og logistikbase i jernbanesektoren. "

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar