Nye Metro og Havaray linjer kommer til Maltepe

Ny Metro og Havaray linjer kommer til Maltepe: Borgmester i Istanbul Metropolitan Municipality Kadir Topbaş mødtes med borgerne på rallyet i Maltepe. Borgmester Kadir Topbaş, der henvendte sig til de maltepe-folk, der fyldte rallyområdet med tyrkiske flag i deres hænder, sagde at de investerede 13 milliarder i Maltepe 98 milliarder i 5.2s årlige periode og sagde: "Vi står op her og oppositionskommunen, lad os handle der, lad det falde sammen og stemme for os. Vi sagde ikke. Vi har ikke denne slags moral. Hvis der er behov, vil vi være der for at organisere vores forretning. Som en kommune skylder vi ikke 1-liraen. Vi har penge i vores sikre: Vi har et investeringsbudget på 16.5 milliarder pund i år. "

Vi sigter efter en stærk Tyrkiet. Tyrkiet er et stærkt vil forstyrre memorization i verden. Når det kommer til overlevelse i landet, vi nødt til at gå 80 millioner, arm i arm, "Kadir anvender udtrykket:" Hvad gør vi i vores i Istanbul, Dear som borgmester vores præsident og premierminister i Istanbul og i midten af ​​hans tjenester i Tyrkiet. Du kommer og går til din hjemby, du ser, hvordan der er en forandring. Min hjemby er Artvin Yusufeli. En fuld 41-tunnel blev bygget fra Hopa til Yusufeli for at forhindre ulykker og forkorte vejen. Mens en Bolu Tunnel ikke kunne afsluttes tidligere, er der kun 41 tunnel til mit distrikt. Det fortsætter med at blive gjort. Det system, som Recep Tayyip Erdoğan har fremsat i formandskabet siden året 2.5 er indlysende. Han ønsker at levere en vellykket tjeneste ved at modtage fuld autoritet fra afstemningsboksen ".

NY METRO OG HAVARAY LINES KOMMER TIL MALTEPE

Söz Mr. Sözen forsøgte at lave 4 krydsninger i perioden og kunne ikke afslutte 2. Hr. Formand afsluttede de to andre i hans mandatperiode som borgmester. Vi har lavet 370 kryds og underkørsler siden vi tiltrådte Top Tops.

Uz Vi bygger tunneler. Jobbet tager os ikke. Vi elsker denne by. Fordi du sagde ja til stemmesedlen. Vi gennemførte Kadıköy-Kartal Metro for hurtigere transport. Dudullu-Kayıdağıı-İçerenköy-Bostancı Metro Line er i gang. Vi har også Kadıköy-Kartal Havaray-projektet. Forhåbentlig er hans forberedelser på vej. Der er også en efterspørgsel efter Maltepe-Başıbüyük Havaray, der anmodes om en svævebane til Kayıdadağı, og deres arbejde fortsætter. Derudover er nogle af de Halkalı-Gebze Light Metro Line vil blive bestilt i 2018 år. Vi fik aldrig vores ord på gulvet. Vi siger ikke noget, vi ikke kan gøre. Du er vidne til udviklingen i denne by. "

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar