YOLDER Bestyrelsen har besluttet at åbne filial

YOLDER Bestyrelsen besluttede at åbne en filial: YOLDER Bestyrelsesmedlemmer mødtes på bestyrelsesmødet i associeringscentret for at drøfte sammenslutningens køreplan for den kommende periode.

Özden Polat, næstformand Suat Ocak, generalsekretær Ramazan Yurtseven, Ferhat Demirci og Serdar Yılmaz, bestyrelsesmedlemmer deltog i mødet.

På mødet, hvor også nye medlemsregistreringer blev drøftet, blev det besluttet, at de medarbejdere, der kom til vedligeholdelsesdirektoraterne fra EST-enhed efter omstruktureringen i TCDD, skulle accepteres til YOLDER-medlemskab, og medlemskabsprocedurerne ville begynde.

Derudover blev det besluttet at offentliggøre YOLDERİZ, hvilket er et vigtigt redskab til at nå medlemmernes problemer og forventninger til bredere publikum samt YOLDER-aktiviteter i elektronisk miljø.

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar