International Award for Konya's Catalan Tram Application

Konya Katanersiz Tram Applications International Awards: Konya Metropolitan Kommune ved Aladdin-justice Rail Line in for første gang anvendt katanersiz sporvogn arbejde i Tyrkiet, som er verdens største sammenslutning i den offentlige transport feltet UITP Internationale offentlige transportprojekter i første omgang ved Trafikstyrelsen Union Han fik prisen.

Konya Metropolitan Municipality bygget Alaaddin-Courthouse Rail System Line, der tjener i de katamløse sporvogne, blev tildelt på den internationale arena.

UITP International Public Transport Association's International Public Transport Summit and Fair, verdens største begivenhed inden for offentlig transport, blev afholdt i Montreal, Canada. På topmødet deltog generalsekretær Hasan Kılca fra Konya Metropolitan Kommune og Mustafa Eşgi, leder af afdelingen for transportplanlægning og jernbanesystem og Mustafa Summer, leder af afdelingen for landdistrikter og koordination.

Tyrkiets generalkonsul i Montreal og Ottawa ambassadør Selcuk Unal Barkan pleje ved en ceremoni også med deltagelse af Konya Metropolitan Kommune Offentlig transport Projekter 26 Projektet blev tildelt førstepræmien i den regionale kategori fra anvendelsesområdet for konkurrencen.

Generalsekretær Hasan Kılca modtog prisen fra UITPs generalsekretær Alain Flausch. I programmet gav Kılca en gave til ambassadør Ünal og Flausch.

PRÆSIDENT AKYÜREK TAKK

Konya Metropolitan borgmester Tahir Akyürek, Mevlana Kultur Valley passerer gennem Aladdin-byen Justice linje historiske tekstur af masterne i området dato for at være berettiget, og om, at der er ingen ledninger, selv den første gang sagde de tjener med katanersiz sporvogn i Tyrkiet. Præsident Akyürek, UITP-verdenstopmødet for offentlig transport, hvor han erklærede, at tildelingen er vigtig, takkedes på vegne af Konya.

HVAD ER UITP?

Etableret i 1885, er 92 International Public Transport Association (UITP), et medlem af mere end 3 tusind 400 institutioner over hele verden, der består af offentlige transportoperatører, ministerier, er den største organisation.

Nuværende jernbanetilbudskalender

cts 23

RayHaber'S 8. Hans fødselsdag!

Kasim 23
Arrangører: RayHaber
+ 90 232 7000729
Mon 25

Udbudsmeddelelse: 145.000 LT fyringsolie købes

November 25 @ 10: 00 - 11: 00
Arrangører: TCDD
+444 8 233 XNUMX
Sal 26

Udbudsmeddelelse: Privat Sikkerhedstjeneste

November 26 @ 10: 00 - 11: 00
Arrangører: TCDD
+444 8 233 XNUMX

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar