IT og Logistik Konference Held i Ankara

IT og Logistik konference i Ankara: Årets tema er 'mine Informatik på fremtidens transport' med og organiseret den anden gang i år, blev '' International IT og Logistik konferencen '' Tyrkiet Informatik afholdt på foreningens organisator i Ankara.

konference; Vicedirektør for told- og handelsministeriet Remzi Akçin, TCDD Transportation Inc. Vicedirektør Mehmet Uras, samt virksomheder og organisationer, der opererer inden for IT, logistik og transportsektoren, bureaukrater, akademikere, iværksættere, forretningsmænd og studerende deltog.

Uras, der talte på konferencen, vores land er fremkomsten af ​​avancerede jernbanesystemet, og det kræver avanceret teknologi, herunder informationsteknologi begyndelsen af ​​dette system, udnytte informationsteknologi i transport- og logistikydelser hurtig, økonomisk, sagde han og understregede, at en kvalitet der ydes service: '' Tyrkiets voksende økonomiske magt giver også en væsentlig impuls til logistik- og transportsektoren. Tyrkiet udarbejdet af de planlagte mål i logistikbranchen forventes at spille en central rolle i at nå dette mål. Jernbanesystemet er det vigtigste element i logistik. En ny æra begyndte med liberalisering af jernbanetransport. TCDD Transportation Inc. blev etableret inden for rammerne af lov nr. 6461. 1 Januar 2017 startede sin virksomhed fra datoen. Vores firma fik pligt til at drive gods- og passagertog, at foretage transport med færger og til at udføre logistiktjenester. For halve århundrede glemte og ikke-investerede jernbaner er 15 milliarder TL blevet investeret i det sidste 60 år og fortsætter stadig med at blive bygget, jernbanen er den mest dynamiske sektor i vores land. Vores bestræbelser på at bringe de nybyggede kontaktlinjer til OIZ'er, havne og pier, vigtige produktionscentre og fabrikker fortsætter uafbrudt. I 2017 blev 382 km-forbindelseslinien anmodet om. Opførelsen af ​​264 km er startet. '

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar