ESHOT tildeling af grønne busforbindelser

International Public Transport Union "Miljø og Bæredygtig Udvikling Award", Tyrkiets første elektriske bus flåde i oprettelse af offentlig transport og elektricitet blev givet til ESHOT fortsætter med at arbejde på sin fabrik vil blive brugt til at producere disse køretøjer. Denne "ærespris İzmir for Izmir-transport blev uddelt på Toplu World Public Transport Summit og Fair Canada i Canada.

Bevægelse med princippet om miljøvenlig, økonomisk, komfortabel og bæredygtig offentlig transport har Izmir Metropolitan Kommunes elektriske busangreb også gentaget sig i udlandet. ESHOT, transportfirmaet i Metropolitan Municipality, der tilbyder 20 fuldelektriske busser i april sidste år, mødes den elektriske energi, der forbruges af busserne fra solenergianlægget, der er oprettet på Buca Gediz Workshop, og undslap ikke opmærksomheden fra International Public Transport Association (UITP).

Den OT Integrated Electric Bus og Solar Power Project ", der blev gennemført af ESHOT Generaldirektoratet, blev tildelt" Udenrigsministeriet for miljø og bæredygtig udvikling ", UAFP, som er den første i verden på dette område.

I Canada, "World Public Transport topmøde og Exhibition" ESHOT vicepræsident ved en ceremoni afholdt på Fazil Meter, denne vigtige pris, Tyrkiets ambassadør i Canada, Selcuk Unal og UITP generalsekretær Alain Flaush hånden.

80 procent besparelser
Efter en lang periode med undersøgelser og forskningsundersøgelser køres de elektriske busser fra Izmir, der produceres i henhold til de geografiske og klimatiske forhold i byen, med 250 km. den kan rejse, den bruger ingen anden energikilde end elektricitet. Ved at reducere kulstofemissioner til nul sparer elektriske busser over 80 procent sammenlignet med dieselbusser og tilbyder stille og behagelig rejse.

Desuden blev gennemførlighedsrapporten udarbejdet af ESHOTs generaldirektorat til køb af 400-elektriske busser godkendt af Ministeriet for Udvikling og inkluderet i investeringsbudgettet.

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar