Behiç Erkins Mindesgrave

Behiç Erkins vedligeholdelse ved Enveriye-graven: Behiç Erkin, den store statsmand, der opnåede stor succes i distributionen af ​​soldater og ammunition til fronten under slaget ved Çanakkale og uafhængighedskrigen, blev fundet af Eskişehir Metropolitan Municipality. rengørings-, blomstrings- og spiringsarbejder blev afsluttet.

Tyrkiets etablering og efter verden forstå, at mærket de store ting, Atatürks nære ven Behiç Erkin Eskisehir Enver Station nær mausoleet, blev bragt til staten værdig til navnet på en miljømæssig forbedring af Metropolitan Kommune hold.

Behiç Erkin, der døde i Istanbul i 1961, blev begravet i et træplantageområde på Enveriye Station, hvor linjerne İzmir-Istanbul-Ankara mødes. Den monumentale grav Behic Erkins 2. 18.000, som blev reddet af nazimassakren ved at give tyrkiske pas i Paris, hvor han tjente som ambassadør under 2. verdenskrig, besøges af jødernes slægtninge som loyalitet.

Behiç Erkin, Tyrkietmedstifter af uafhængighedskrigener den første generaldirektør for statsbanerne, stedfortræder, ministeren for offentlige arbejder, ambassadøren i Budapest og Paris.

Metropolitan Municipality Parks and Gardens Department-teams afsluttede miljørensning og vedligeholdelse af graven før monumentet. Hold, der blomstrer omkring den monumentale grav, har afsluttet deres arbejde ved at anvende rullegræs på de tomme sektioner.

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar