Førstehjælpstræning til EGO-drivere

Førstehjælpstræning for EGO-chauffører: Buschauffører, der arbejder i EGOs generaldirektorat i Ankara Metropolitan Municipality, får teoretiske og praktiske førstehjælpsuddannelser.

EGOs generaldirektorat, mens det vælger blandt de bedste med hensyn til faglige kompetencer hos de chauffører, der er betroet kapitalisterne, gør det mere udstyret med mange forskellige trænings- og seminarer, såsom PR og psykologi.

EGO Bus Office 3. Regionalt sundhedsmyndighedsdirektorat autoriseret af Provinsiale sundhedsdirektorat. I førstehjælpsuddannelser, der gives af undervisere fra First Aid Training Center, gives information om grundlæggende hjælp teoretisk og praktisk.

Hver dag giver 700 EGO-chauffører adgang til mere end tusind indbyggere i hovedstaden; grundlæggende livsstøtte, blødning, bevidstløshed, forbrændinger, frysning og varmestrøm og forgiftning.

I førstehjælpsuddannelsesprogrammet modtager 40-driveren 2 dage træning pr. Uge. Efter træningens afslutning har medarbejderne, der har succes efter de skriftlige og anvendte undersøgelser, der er foretaget af Ankara Provincial Health Directorate, ret til at modtage ”First Aid Certificate” og “First Aid Identity Card”.

VER WAY TO LIVE ”KAMPANJE

Inden for rammerne af Ver Give a Way to Life ”-kampagnen, der blev indledt af sundhedsministeriet i august 2015 og støttet af Ankara Metropolitan Municipality som interessent, blev EGO-chauffører, en af ​​de vigtigste elementer i hovedstadstransporten, yyla 112 Emergency Call ine der tilbydes også træning.

I træningerne, der er afgivet af lægerne i Amkulustjenesten i Ankara Provincial Health Directorate, informeres chaufførerne i detaljer om 112-ambulancer, 112 Emergency Call og 112 Health services.

Aktuelle jernbanetilbud

Mon 09

Golftrafikken

Område 9 @ 08: 00 - Område 11 @ 17: 00

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar