Sportsvind i Istanbul Metro

Sportsvind i Istanbul Metro: Metro Istanbul og Spor Istanbul, et af selskaberne i Istanbul Metropolitan Municipality, gjorde vinden i metroen på Yenikapi Metro Station inden for rammerne af 19 May Youth og Sports Day aktiviteter. Borgere, der deltager i forskellige sportsbegivenheder, Istanbul Metro skabte farverige billeder.

Når han talte ved åbningen af ​​begivenheden, erklærede Metro Istanbul AŞ Gene Manager Kasım Kutlu, at de ønskede at gøre det underjordiske sportsområde for Istanbul-beboere under instruktion af borgmester Kadir Topbaş og sagde: Som Metro Istanbul ønsker vi ikke at blive kendt som underjordiske tunneler. 19 May Day Youth and Sports Day, 4 daglig aktivitet, vi ønsker at vise, at folk kan udføre mange sportsgrene under rejsen.

Især ønsker vores lands fremtid, børn og unge at lede sportsudtrykket Kasım Kutlu, i denne sammenhæng kan nogle sportsstationer udføres i tjeneste for beboerne i Istanbul, sagde han. Kutlu understregede, at med udviklingen af ​​teknologi bliver folk mindre sportslige, sagde Kutlu, at de ønsker at gøre sådanne sportsaktiviteter permanente i Metro Istanbul. Kutlu, rulletrapper og elevatorer på bestemte tidspunkter af dagen ved at adskille ældre og handicappede vil opfordre borgerne til at gå, tilføjede han.

Idet han siger, at et liv under jorden forekommer såvel som over jorden med metroinvesteringer fra Istanbul Metropolitan Municipality, sagde Istanbul-manager Ismail Ozbayraktar, at de ønsker at skabe opmærksomhed omkring de sportsgrene, der skal være inden for alle livsområder i metropassagerer.

November Kutlu og İsmail Özbayraktar, derefter begyndte begivenheden med borgerne, minigolf med børn spillet. Fjernøsten sport og aerobic og borgere med Kutlu og Özbayraktar skabte farverige billeder på Istanbul Metro.

Inden for rammerne af begivenheden, der var forberedt på metrostationen Yenikapı, begyndte hjertet af sport at slå på metroen ledsaget af ekspert sportsinstruktører fra Spor Istanbul. Metro-passagerer så Streching, Aerobics, Mini Golf og Far East Sports shows med glæde. I henhold til resultaterne af målingen udført af de ekspert sportsinstruktører på oliemålestationen blev passende sportsaktiviteter foreslået for deltagerne. Passagerer, der deltager i sportsaktiviteter, fik også et certifikat for deltagelse til minde om begivenhederne.

På den anden side, for at opmuntre til mere mobilitet på metrostationen i Yenikapı metrostation, blev jordmærkning med forskellige visuals og beskeder på jorden og trappepedimenter vist for første gang. I den nærmeste fremtid er denne applikation rettet mod alle metrostationer. Disse visuals inkluderer metro Metro til sporten og atletens ven! ”,” I dag er din sportsdag! ”, E Gør handling for dit helbred!”, Kat Gør handling for din dag! ”, Al Lad os tage atleter sådan!”, “Vær hurtig, fit! ”, Kim Hvem bærer vægten, lad os gå venner!”, Zirve Topmødet er på vej mod helbred! Mesaj-passagerer opfordres til at bevæge sig mere.

4-dagsbegivenhedsprogrammet, der arrangeres ved Yenikapı Metro Station, er som følger;

18-21 KAN 2017 Morgenprogram

10: 00-10: 30 vejrtrækning og strækning
10: 30-11: 00 Aerobic Movements
11: 00-11: 30 vejrtrækning og strækning
12: 30: 13: 00 Aerobic Movements
Eftermiddagsprogram
14: 00-14: 30 vejrtrækning og strækning
14: 30 -15: 00 Aerobic Movements
15: 00- 16: 00 Fjernøsten Sportsshows
16: 00 -16: 30 vejrtrækning og strækning
16: 30 -17: 00 Aerobic Movements
Heldags program
10: 00 -17: 00 Mini Golf
10: 00 -17: 00 Mobilsport

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar