Offentlig transport Fri for LYS-kandidater i Istanbul

Offentlig transport for kandidaterne til at deltage i LYS i Istanbul Gratis: Istanbul Metropolitan Municipality Council, 10 -11 - 17- 18 Juni 2017 afholdes på datoerne for placering af placering eksamen (LYS) for at komme ind i de offentlige transportvogne, og studerende besluttede at tilbyde gratis tjenester.

Istanbul Metropolitan Municipality Assembly, forsamling 1. Vores borgmester Ahmet Selamet var formand for den første kombination af majsmøder, næstformand for AK-gruppegruppens næstformand og CHP-gruppens næstformand Ertugrul Gulsever, LYS eksamener med offentlig transport og studerende, der gav et forslag om at tilbyde gratis tjenester. Forslaget blev drøftet enstemmigt af medlemmerne af forsamlingen.

I henhold til den beslutning, der er taget for at sikre, at studerende og personale let kan nå eksamensstederne; 2017 - 10 - 11 - 17 Inden for rammerne af 18-ÖSYS, vil studerende og officerer, der vil aflægge licensplaceringeksamen (LYS), der afholdes juni 2017, blive præsenteret for İETT Otobüsleri, Otobüs A.Ş. Busser, private offentlige busser, Metrobus, nostalgiske sporvogne og tunnelkøretøjer, bylinjefærge, private sømotorer, sporvogn, metro, let metro, kabelføring, svævebane og Kadıköy Moda nostalgisk sporvogn bruges gratis.

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar