Succesfuld Kvinde Driver af Muğla Metropolitan Kommune blev valgt som Månederens Driver

Succesfuld Kvinde Driver af Muğla Metropolitan blev udnævnt til Captain Driver of the Month: Türkan Uysal, en af ​​de succesrige kvindelige chauffører i Muğla Metropolitan Municipality, vandt kaptajnføreren af ​​månedsprisen i bytransport.


Tyrkiet Chambers og børser Union vandt i regi af kaptajnens Club en pris arrangeret af måneden kaptajner driver til tre måneder af den platform, idet Mugla Metropolitan Kommunes succesfulde kvindelige chauffør i transport Turkan tamme brugt 40 tusind spil 19 tusind.

Türkan Uysal, en af ​​11-kvindernes chauffører i Muğla Metropolitan Municipality, sagde, at de tjener borgerne i Muğla for en sikker og behagelig rejse i byen, og at hvis alle gør deres arbejde med kærlighed og hengivenhed, vil der komme succeser og priser. Türkan Uysal; "Tyrkiets smukkeste og gratis bus ses ofte som et mandefag i byen jeg gør den drivende erhverv. Med støtte fra vores borgmester i Muğla Metropolitan Municipality Dr.Osman Gürün er antallet af kvindelige chauffører i bytransport stigende dag for dag. Jeg gør mit arbejde med støtte fra mine borgere med stor fornøjelse og fornøjelse. Kaptajnføreren af ​​månedsprisen gjorde mig meget glad og stolt over at vise, at kvinder kan opnå alt på alle områder, og at denne pris kommer til Muğla. "

"Vi har brug for vores kvinders ideer, tanker, forudsigelser, deres elegance, følsomhed, matriarki på alle områder."

Frihed, modernisering, kærlighed og tolerance i byen for positiv diskrimination i byen Muğla ved at sige, at de giver vigtige kvinder chauffører, borgmesteren i Mugla Metropolitan Municipality. Osman Gurun, sagde, at Tyrkiets vej til at nå det niveau af moderne civilisationer i vores store opgaver falder kvinde. Borgmester i Muğla Metropolitan Municipality Osman Gürün; "Lincoln; Kvinder vil hjælpe og støtte hinanden i det sociale liv ved at gå sammen med mænd. Miş Selv før de europæiske stater og løfte om kvinder gav de betydning for social ligestilling ved at give kvinder ret til at blive valgt og vise et eksempel for alle stater i vejen for modernisering. I byen kærlighed og tolerance, hvor friheder opleves frit, diskriminerede vi positivt for vores kvinder i Muğla og betroede vores busser til vores 11 kvindelige chauffør i bytransport. Dette nummer stiger hver dag, når applikationer og passende betingelser er opfyldt. Vores borgere er også glade for at se vores kvindelige chauffører ved rattet i bytransport. Professionelt har vi brug for ideer, tanker, forudsigelser, elegance, følsomhed og matriarki hos vores kvinder på alle områder. Jeg vil gerne lykønske mit værdifulde personale på vegne af alle deres venner og ønsker dem succes i deres professionelle liv. "

Istanbul Teknisk Universitet (ITU) Teknokent Arı 3'te prisceremoni inden for bytransport i byen Muğla Metropolitan Türkan Uysal, Istanbul Bus Inc. Ayhan Karaali, İETT'den Eyüp Karslı 'Captain of the Month' modtog priserne. 'Captain Drivers of the Month' præmier; Duzce Borgmester Mehmet Keles, Izmir Metropolitan Kommune Transportchef Kader Sertpoyraz, Mugla Metropolitan Kommune Offentlig transport Provincial Koordinering Officer Onder Oktay Arslan, TÖHOB Generalsekretær Onur Orhon, Temsa Corporate Communications Manager Ebru Ersan og blev givet af Marketing Manager.chat

Vær den første til at kommentere

Yorumlar