Nyt kamera system til offentlig transport i Sakarya

Nyt kamera system for offentlig transport i Sakarya: Sakarya Metropolitan Municipality udnytter sin transportflåde med nye kamerasystemer. 24, budet om 'Camera Recording og Passager Information System', der vil blive etableret for hurtigere og sikrere rejser af borgere, afholdes onsdag.

De arbejder, der udføres af Sakarya Metropolitan Municipality inden for rammerne af Smart City-projektet fortsætter. I overensstemmelse med projektet sætter Transportministeriet kameraer og informationsskærme på kommunale busser. Fatih Pistil, leder af transportafdelingen, der forklarede emnet, udtalte, at "Camera Recording and Passenger Information System" vil blive etableret på total 80 bus i transportflåde.

Auktion 24 maj onsdag
Pistil sagde, at de nøje følger den teknologiske udvikling og forsøger at præsentere dem for at tjene borgerne for at gøre livet lettere. Kolaylaştır-kameraer, der varierer mellem 6 og 8, afhænger af størrelsen på busserne, som giver vores borgere og bilister sikkerhed. Busruter, hastigheder, afgangstider, borgerdialoger 'Vehicle Tracking Center' vil blive fulgt online. Passageroplysninger skærmen vil blive placeret i alle vores køretøjer. Rute og stopoplysninger vil blive sendt til passagererne i video og lyd. Derudover vil reklamevideoer, annoncer og meddelelser være tilgængelige for vores borgere gennem disse skærmbilleder. Vi starter udbuddet af 'Camera Recording and Passenger Information System' på 24 maj onsdag. Må vores by være gavnlig. "

Aktuelle auktioner

 1. Transport Ticketing Global

  Januar 28 @ 08: 00 - Januar 29 @ 17: 00
 2. Sikring af investering i jernbanesektoren

  Januar 28 @ 08: 00 - 17: 00
 3. Udbudsmeddelelse: Renovering af Tatvan-molens højre vej

  Januar 28 @ 09: 30 - 10: 30
 4. Tender Notice: Spring Clamp vil blive købt

  Januar 28 @ 10: 30 - 11: 30
 5. Årsmøde for forretningsmedlemmer

  Januar 29 @ 08: 00 - Januar 31 @ 17: 00

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar