Samsun | Urban Safe Transport Social Responsibility Projekt Afsluttet

Projekt med samfundsmæssigt ansvar i byer er afsluttet: Under ledelse af Samsun Governorship, med støtte fra Samsun Metropolitan Municipality, studerer provinsdirektoratet for National Education and Chamber of Mechanical Engineers Samsun Branch, Samsun Atakum, Canik, İlkadım og Tekkeköy distrikter i 73 centrale og landsbyskoler. 18.088 3. og 4. 16 for studerende i grundskolen Det sociale ansvarlige projekt Ilk Urban Safe Transportation startede den marts 2017 blev afsluttet med en afsluttende ceremoni den 19. maj i Hamzalı Gölceğiz Cumhuriyet Primary School i Tekkeköy distriktet Samsun.

Samsun-guvernør İbrahim ŞAHİN, provinsiel national uddannelsesdirektør Coşkun ESEN, İlkadım distriktsguvernør Turan ATLAMAZ, Tekkeköy distrikt National uddannelsesdirektør Ahmet YALÇINKAYA, Chamber of Mechanical Engineers Samsun Branch Formand Kadir GÜRKAN, Chamber of Mechanical Engineers Samsun Branch Bestyrelse Kasserermedlem Aycan TÜRKEL, Chamber of Mechanical Engineers Samsun Branch Bestyrelsesmedlem Bekir AKARSU og studerende deltog.

Taler ved ceremonien sagde formand for bestyrelsen for Chamber of Mechanical Engineers Samsun Branch Kadir GÜRKAN: , Jeg personligt hilser dig og på vegne af managementopsætningen.

16 Den marts 2017 blev vores sorumluluk Safe Transportation in the City ”socialt ansvarsprojekt, som vi startede på Mustafa Kemal Primary School, implementeret i centrale og landsbyskoler i Atakum, Canik, İlkadım og Tekkeköy distrikter i Samsun-provinsen, og vi mødtes med vores 18.088-studerende. I vores projekt fortalte vores frivillige undervisere vores studerende, hvordan de skal bruge de offentlige transportkøretøjer i byen, hvordan man hjælper de ældste og dårligt stillede grupper i offentlig transport. Da vi talte om disse, modtog vi meget god kritik og forslag fra vores unge brødre. I løbet af perioden 2017-2018 vil vi forsøge at bidrage til vores børns uddannelsesproces med lignende projekter ..

Når man talte til ceremonien, sagde provinsdirektør for National Education Coşkun ESEN, k Det, der gør dette projekt værdifuldt, er dets oprigtighed og troværdighed. En af de vigtigste aspekter af den menneskelige berøring er siden. Et projekt skal være målbart og bæredygtigt. Dette projekt, som vi er startet, er et projekt, der virkelig berører vores mennesker, vores børn og vores studerende, og at det er en vejledende opgave i det sociale liv.

Taler ved ceremonien Guvernør i Samsun İbrahim ŞAHİN “Vi er kommet til slutningen af ​​dette smukke projekt. Vi er i trafikuge. Overholdelse af trafikreglerne har stor indflydelse på forebyggelse af trafikulykker. Trafikundervisning er ikke kun for at beskytte ens eget helbred, men når du går i trafik, er du interesseret i en andens liv. Dette fører til en gensidig interaktion. Jeg beder ikke børnene om at følge trafikreglerne. Børn følger allerede reglerne. Jeg vil have dig til at advare dine forældre om at følge trafikreglerne. Vores Samsun politichef og Gendarmerie-chef 24 giver mig nyheden om mindst en 10 trafikulykke hver dag. Dette gør os meget ondt. Jeg ved ikke, hvad det er, Samsunfor mange trafikulykker. Vi er nødt til at forbedre rejser med offentlig transport. Ligegyldigt hvor luksuriøst individuelt vi har, falder vores hastighed der med hver dag, der går. IstanbulKøretøjets hastighed varierer også mellem 30-20 kilometer. Fra tid til anden kan det gå endnu lavere. Trafiktræning er broderet i dit sind i meget lang tid. Tekkeköy letbaneHan står op. Bafra og onsdageller det vil strække sig op. Således vil brugen af ​​offentlig transport i vores provins øges lidt mere. ”

Efter talerne guvernør for Samsun İbrahim ŞAHİNe, provinsdirektør for National Education Coşkun ESENCartoonist Erdoğan ORUÇ, Çorum provinsrepræsentants kontoransvarlig, der lavede tegningerne af vores projektbrochure.a, frivillig instruktør i vores projekt Kadir GÜRKAN, formand for Chamber of Mechanical Engineers Samsun Branch, Sekretær for bestyrelsen for Chamber of Mechanical Engineers Nail Branch, Chamber of Mechanical Engineers Medlem af bestyrelsen for Samsun Branch Ayşe Ünsal KIRAN, Chamber of Mechanical Engineers Samsun Branch Teknisk Officer Soner AKYILDIZ , Samsun Metropolitan Municipality UKOME Branchechef Taner TOLGAY, SAMULAŞ A.Ş.Operations Manager Sevilay GERMİ TELCİ, vedligeholdelses- og reparationschef Ziya KALAFAT, Traffic Control Center Chief Evren BERK, F & U og innovationskoordinator Cihan PEHLEVAN, R & D Engineers Erdi YILDIRIM, Hande ALİBAŞ, Sevdenur AKDOĞAN, Ali DİNLER, Burcu AYDODU, Reparationsingeniører Ali Samet AYVAZ, Recep Kadir SİVRİ, Serkan SALMAZ, Sefa DEMİRBAĞ, operatør i operationsdirektoratet Mustafa Bölükbaş, Vatmanlar Nilüfer SAYMAZ, Yasemin ERGÜN og Kadir KARKUCAK, der tjente i indkøbsenheden blev præsenteret med plaques.

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar