Kayseri giver intelligente løsninger til større transport

Kayseri Metropolitan Municipality tilbyder intelligente løsninger: Kayseri Metropolitan Municipality Kayseri Transportation Inc. Han flyttede til online- og mobilstyringssystemer i City Transportation Control-systemer. Borgmester Mustafa Çelik besøgte kontrolcentret ved Bus Operation Branch og lavede observationer. Borgmester Mustafa Çelik udtalte, at systemet er nyt; Han sagde imidlertid, at han havde øget tilfredsheden ved at reducere klagerne kraftigt.


Mustafa Çelik, borgmester i Metropolitan Municipality, er blevet udnævnt til Transport Control System, der blev oprettet af Bus Operation Branch på Talas Road. General Manager Feyzullah Gündoğdu'dan modtog oplysninger. Gündoğdu udtalte, at alle busserne blev fulgt med tre kameraer og sagde ü Vores transportflåde omfatter 390 bus, 210 bus, 600 bus og 600 bus. Hver 3-bus har XNUMX kamera og kameraoptagelsessystem. Der er også billedtransmittere, der tæller den centrale overvågning af disse kameraer. Vi kan se billedet af føreren og passagererne på bussen med det samme, og vi kan gemme disse billeder, siger han. Feyzullah Gündoğdu, takket være systemet, er det også muligt at straks advare køretøjschauffører.

Metropolitan borgmester Mustafa Celik, systemet modtog også oplysninger om systemet blev testet. Præsident Steel, der sad ved kontrolbordet, på bussen, nåede detaljerede oplysninger om føreren i bussen på bussen detaljerede oplysninger.

Øget kontrol, klager faldt

Beskrivelsen af ​​de online- og mobilstyringssystemer, der blev lanceret for busser, fastslog borgmesteren i Metropolitan Kommune, at systemet også er grundlaget for smart stationsystemet. I centrum kan vi se kameraerne i alle busser online. Biler, bilister og køretøjer foran køretøjet kan ses i køretøjet, da vi kan arkivere disse billeder. Det var en måned at idriftsætte systemet; Passagerklager faldt dog med halvdelen. Jeg tror, ​​at klagerne vil blive minimeret, når systemet er færdigt

ROAD INSPECTORS GRANT

For at øge transportens tilfredshed udtalte præsident Çelik, at de har startet tjenesten kvalitetskontrol formular applikation i busser. Disse venner tager bussen og 40 om spørgsmålet om busser og chauffører giver. Disse behandles alle i førerens register. En anden autokontrol er tilvejebragt, fordi de er forbundet med indtægter. Yap

Hr. Mustafa Çelik udtalte, at de modtog basisdata for smart station applikationen takket være styresystemet. Med systemet kan vi se, hvor alle busserne er, og hvem der kører. Takket være dette system vil vi kunne skifte til intelligent stall system. Med det smarte stop vil passagererne kunne se, hvor mange minutter bussen kommer frem efter ankomsten til stationen. Demo-arbejdet er i gang. Vi ser dette system som en af ​​de vigtigste dele af det smarte bysystem. Jeg håber at gennemføre på kort tid, ş sagde han.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer