Tyrkisk transportafdeling Branchepræsident Albayrak: "Træk ikke Kinas Kinesiske Mur til Sivas Sen

Tyrkisk Transport Du Branch præsident Albayrak: "Træk ikke kinesiske mur til Sivas": Tyrkiet modsætter på hver platform til at være uden for byens Højhastighedstog station Transport Sen Branch vegne M. Nurullah Albayrak, kredser endnu engang understreget, at det er forkert at nye projekter, '' Forkert Må ikke insistere. TCDD og den jord givet væk til nogen TÜDEMSAŞ çekilmesin.sivas til murværk, såsom Kina, der er til at vende tilbage, før øllet fra forkert, '' sagde han.

Sivas High Speed ​​togstationen i siden annonceringen af ​​projektet i beslutningsprocessen kollegiet, der modsætter projektets fejl og sandsynlige vanskeligheder giver udtryk på hver platform tyrkisk Transport Du Branch vegne M. Nurullah Albayrak, når det faktum, at det er forkert at nye projekter end trække Albayrak, dette projekt er rantproje at Det foreslog.

Albayrak sagde i en erklæring fra de sociale medier, '' højhastighedstog byggeri stoppet. Allerede ser vi at tyrkiske transport fagforeninger i årevis hvordan vores kamp som berettiget. Vi ønsker ikke en masse ting; Tyrkiet og hvordan bymidten som helst i verden, hvorfor er du distancerer fra byen i Sivas? En måde at tænke på det. Brudens forkert at insistere på Sivas til skamme, det er et job snarere end en måde yapılsın.ve kul fordeling så hurtigt som muligt, før den planlagte station ved siden af ​​den eksisterende lavet af TCDD og TÜDEMSAŞ de landområder er givet væk uafgjort. Anmodet om at blive taget på det forkerte sted, der olmaz.sivas såsom højhastighedstog til Kina blev sat vægelementer, drej før øllet fra forkert, '' sagde han.

Aktuelle jernbanetilbud

tsar 15

London transportledet udvikling

Januar 15 @ 08: 00 - 17: 00

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar