Vigtig udvikling i Düldül Mountain Cable Car Project

Jolly Mountain Cable Car Projekt på Højdepunkter: Parlamentarisk Præsiderende Udvalg og medlem af AK-partiet Osmanabad MP Mujahid Durmuşoğlu, Osmaniye Düziçi distriktet Jolly Mountain svævebanen der skal foretages i topmødet, annoncerede promenaden og på de planlagte i fortsættelse af de vigtigste tærskel ski centre er overskredet.

Det angives, at nærmede en lykkelig afslutning i det lange løb Durmuşoğlu Osmaniye stedfortrædende Mujahid, siger områdets rekreative områder er dækket af reglerne vedrørende ansætte 29 underskrift årlig Düziçi Kommune Skovbrug og Vand anliggender Minister Prof. Dr. Veysel Eroğlu annoncerede i går som kastet.

Mücahit Durmuşoğlu bemærkede, at Düziçi bliver et meget vigtigt attraktivt center med sin svævebane, strandpromenade og skisportssted planlagt at blive bygget. sagde, at det ville være en fabrik uden skorsten.

Düziçi borgmester Ökkeş Namlı, sagde i sin erklæring, D Med gennemførelsen af ​​projektet vil blive en af ​​de vigtigste turisme steder i regionen Düldül Mountain vil blive husket med turisme, underholdning, glade minder. Hvis der ikke er noget uheld, afslutter vi projektet 1,5-2 inden for året og gør det Düldül Mountain og lav Uludağ af Çukurova. "

Projektet vil blive gennemført af Düziçi Kommune i Osmaniye, og projektet vil blive lavet i første fase af Düldül Mountain i Amanoslar. 2 tusind 200 meter fra byens centrum til toppen af ​​bjerget, der skal lægges til toppen af ​​svævebanesystemet, hver vogn 90 kan tage. Systemet vil være cirka 6 kilometer lang, og mere end 400-personer kan transporteres til topmødet om en time. Besøgende til topmødet vil være i stand til at besøge det rekreative område skabt under det samme projekt.

Udover strandpromenadeområdet Düldül er der planlagt et skisenter. 10 måne under sne på den nordlige skråning af Jolly Mountain. 4-5-måneden er konstant snedækket. I denne 4-5 månedlige proces når tykkelsen af ​​sne til 1,5 meter på steder. Hældningen er meget god. Efter opførelsen af ​​strandpromenaden er der iværksat gennemførlighedsundersøgelser for at etablere et skisportssted i denne region.

Aktuelle jernbanetilbud

tsar 15

London transportledet udvikling

Januar 15 @ 08: 00 - 17: 00

Railway News Search