Offentlig transport i Erzurum

Offentlig transport i Bayram i Erzurum Gratis: Offentlig transport i Erzurum vil være gratis den første dag i Ramadan. På den første dag af festivalen vil busserne fra Metropolitan Municipality, private offentlige busser og minibusser, der arbejder i den indre bylinje, blive brugt af borgerne gratis. Erzurum Metropolitan Municipality, især i overensstemmelse med den beslutning, der er taget i betragtning af borgere, der ikke er økonomisk gode ægtefæller, vil venner og familiebesøg blive leveret til at blive udført let.

Køretøjet vil blive fjernet efter dagen i Bayram

Halloween kirkegård i byens centrum for efterfølgende besøg, der skal foretages af borgerne, der skal fjernes fra bussen til kirkegården for at bede Eid bøn fra moskeen efter 60. Derfor vil offentlige transporttjenester i byen starte på 07.30. Efter besøget på kirkegården bliver køretøjer klar til kirkegårde. Tjenestemænd, borgere i Erzurum til de udfordringer, de står over for offentlige transport i løbet af Feast Metropolitan Kommune Call Center 444 16 25, satellitovervågning Centre 344 16 Station Henvisning Management Center med 25 344 16 ved at kalde 19 telefonnumre og klager kan rapportere deres krav, siger han.

MASSER TIL AT FJERNE KØRETØJER TIL KVINDERBESØG

Følgende moskeer fjernes fra moskeerne til kirkegårdsbesøg efter Eid al-Fitr-bønnerne i Erzurum: “Ulu-moskeen, Suat Aslan-moskeen, Abdulhamithan-moskeen, Lalapasa-moskeen, Yildizkent Tokiler-moskeen, Hamidiye-moskeen, Narmanli-moskeen, Selimiye-moskeen, Tufanc Kardeser, Moskou Emre-moskeen, Mustafa Celik-moskeen, Mehmet Zahit Kotku-moskeen, Muhammet Lutfi Efendi-moskeen, Edip Somunoglu-moskeen, Hz. Ebubekir-moskeen, Gürcükapı-moskeen, industrielle steder-moskeen, Nişancı-moskeen, Gez-moskeen, Keresteciler-moskeen, Şükrüpaşa-moskeen, Muhittin Arabi-moskeen, Yıldırım Beyazıt-moskeen, İbrahim Hakkı-moskeen, Çırçış Moske, Mosque, Mosque, Mosque, Mosque, Centralmoske, Palandöken-moske, Dere-moske, Bilal-i Habeş-moske, Hazrat Osman-moske, Pavilion-moske, Vehbi Efendi-moske, Rabia Hatun-moske, University Kalemli-moske, Hüseyin Efendi-moske, Halit Paşa-moske, Hacı Ahmet Baba-moske, Mustafa-moske , Hilalkent-moskeen, Abu İshak-moskeen, Ilıca Adalar-moskeen, Cemaliye-moskeen, Hacı Salih Efendi-moskeen, Ömer Nasuhi Bilmen-moskeen, Çamlık-moskeen, Solakzade-moskeen, den rummelige moske, Pir Ali Baba-moskeen, Güneş-moskeen, Ilıca Çyrşı-moskeen, Moske, Ilıca Central Mosque, Kavak Mosque, Hirse Moske, Ilıca Nursery Mosque og Köse Ömer Moske.

Aktuelle jernbanetilbud

tsar 15

London transportledet udvikling

Januar 15 @ 08: 00 - 17: 00

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar