Offentlig transport gratis til studerende i LYS i Bursa

Bursa LYS Offentlig transport til studerende Gratis: De næste to uger for at leve i universitetets placeringskandidat Marathon-kandidater, der ønsker at yde et lille bidrag til Bursa Metropolitan Municipality, eksamensdage, vil eleverne bære eksamenskortet. Borgmester Recep Altepe, 10-11 og 17-18 Juni, vedtog de nødvendige foranstaltninger for at afslutte prøverne i fred og tillid, ønskede succes for alle studerende.

Den anden fase af universitetet indgangen, den studerende eksamen eksamen, begynder. 5 session vil blive gennemført for LYS-studerende, der forbereder den endelige, 10 LYS marathon starter i juni, vil 2 week-on-week finde sted i weekenden. Borgmester Recep Altepe udtalte, at eksamensbeviset er et af vendepunkterne for de unges liv og sagde: m Vores største ønske er at få de bedste resultater og at få succes. Som Metropolitan Municipality står vi ved vores universitets kandidater på en så vigtig dag. I løbet af dagen vil 4 blive afholdt for alle studerende, der viser eksamens adgangskort, metro, sporvogn og busser vil drage fordel af gratis. Jeg ønsker succes til alle de unge, der vil tage eksamen ".

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar