LYS eksamen i Istanbul offentlig transport gratis

Offentlige transportfri i LYS eksamen i Istanbul: 10-11-17-18-eksamener, der afholdes i juni 2017 (LYS), og studerende og embedsmænd vil gratis udnytte offentlig transport køretøjer i Istanbul.

Istanbul borgmesterens beslutning i maj, AK Party Group næstformand Temel Basalan og næstformand for CHP Group Ertugrul Gulsever flyttet til byrådet som et fælles forslag.

LYS eksamener offentlig transport køretøjer og studerende og embedsmænd til at levere gratis service forslag, "forslag beslutning" blev drøftet som enstemmig godkendelse af forsamlingen medlemmer. Beslutningen blev taget til eksamen for studerende og embedsmænd.

Ifølge beslutningen 2017-10-11-17-18-2017 juni-studerende og embedsmænd, der tager eksamen, 07.00 - 16.00 timer mellem eksamensbevis eller officielle dokumenter İETT Buses, Otobüs A.Ş. Busser, Private Offentlige Busser, Metrobus, Nostalgiske Sporvogne og Tunnelkøretøjer, Færge til City Line, Private Sea Motorer, Sporvogn, Metro, Let Metro, Køretøj, Kabelbil og Kadıköy Moda Nostalgisk Sporvogn vil bruge gratis.

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar