Haydarpaşa Station Station

Haydarpaşa jernbanestations salgsrekord: 9 organiseret af Kadıköy Kommune. Kadikoy-bogdage er forbi. Tusind mennesker besøgte bogdage 325. 2 millioner solgte bøger. Der blev afholdt 114-interviews og workshops, og næsten tusinde forfattere underskrev deres bøger.

3 arrangeret af Kadıköy Kommune på Haydarpaşa Railway Station Book Days startede i juni og sluttede. 11 325 Tusinder mennesker besøgte Kadıköy bogdage, der sluttede i juni. Med salget af 2 millioner bøger sluttede bogerejsen på Haydarpaşa Station.

Füruzan, en af ​​de fremtrædende figurer i moderne tyrkisk litteratur, var æresgæst for dette års bogdage. 114-interviews og workshops og film blev vist på Book Days, hvor udgivelseshonoreprisen blev givet til Turhan Günay, redigering af bogtilskuddet for avisen Cumhuriyet og Suat Yalaz-prisen for Comic Book Award.

Blandt bogdagene er İrfan Değirmenci, Murathan Mungan, Ahmet Ümit, Haydar Ergülen, Enis Batur, Yekta Kopan, Ercan Kesal, Hüsnü Mahalli, İbrahim Kaboğlu, Fatih Orange, İhsan Eliaçık, Ioanna Kuçuradi, Özgluay, Sevin Okay Mange forfattere, digtere, journalister, skuespillere, videnskabsmænd og filosofer som Mert Fırat, Mine Kırıkkanat, Hasan Ali Toptaş, Türkan Şoray, Nihat Sırdar og Sunay Akın mødtes med Istanbulites. Hun underskrev sine bøger, interviewede hende.

I løbet af bogdage, som også var vært for filmvisning og interviews af kortfilmkollektivet, blev der afholdt mange workshops, specielt for børns besøgende til at have en nyttig og fornøjelig tid. Børn tilbragte glade timer i workshops med filosofi, origami, tegneserie, kreativ skrivning, detektiv, historieforfatter, portrættegning og eventyrterapi.

10 tusind kvadratmeter platforme og alle tog blev rengjort og repareret af Kadikoy Kommune til bogdage, som blev realiseret fuldstændigt med faciliteterne i Kadikoy Kommune. Book dage inkluderer elektricitet, rengøring, teknisk, design, organisering, sikkerhed, kommunikation, sundhed, transport og så videre. 200 Kadikoy Kommunes personale arbejdede.

Ikke kun Kadikoy-beboerne, men også læserne af Istanbul og de omkringliggende provinser besøgte Book Days, hvor daglige ringeflyvninger blev foretaget fra Haydarpasa Railway Station til 3 dagligt.

KEMAL KILIÇDAROĞLU BESØGT

Bogdager for befolkningen i Istanbul viste stor interesse Den republikanske Folkepartis formand Kemal Kılıçdaroğlu besøgte også. Bogdage ledsaget af Kadikoy-borgmester Aykurt Nuhoğlu CHP-næstformand Akif Hamza Çebi, CHP-næstformand Gürsel Tekin, CHP Istanbul provinsformand Cemal Canpolat og CHP Kadikoy distrikts præsident Ali Narin tog information om begivenheden. CHP-leder Kemal Kılıçdaroğlu'na led under forfatternes underskriftstabeller, læsernes interesse var ganske intens.

NUHOĞLU: Mennesker har bøger og HAYDARPAŞA

Ved at tale om bogdage sagde Kadıköy-borgmester Aykurt Nuhoğlu; ”Vi bragte bøgerne sammen med den historiske Haydarpaşa Station. Bogen dage, der varede i 5 dage sidste år, blev besøgt af 110 tusind mennesker. I år har vi lavet 9 dage, og 325 har besøgt tusind mennesker. Dette er en smuk ting. Haydarpaşa er et offentligt rum, og folk kom hit med en følelse af, at "dette sted hører til mig". Han ejede offentlige rum og bøger. Når du gør en god ting, finder den helt sikkert sin plads og penge. Vi ved, at vi gør en god ting på grund af de mennesker, der kom her. På trods af mængden havde folk smil på deres ansigter. Vi er stolte over at kunne give dette smil.

Hele organisationen af ​​Bogdage blev arrangeret af vores kommunes ansatte. Jeg vil gerne takke alle vores medarbejdere og alle, der deltog i dem for deres hårde arbejde. ”

Indlæser ...

Aktuelle jernbanetilbud

Sal 07

NRC-konference og REMSA-messen

Januar 5 @ 08: 00 - Januar 8 @ 17: 00

Railway News Search

...

Vær den første til at kommentere

Yorumlar