ERC GmbH, Tyrkiet giver stor betydning for jernbanetransport

ERC GmbH, Tyrkiet Jernbane Transport af stor betydning Giver: ERC Tyrkiet repræsentant dr.yase min Manavbaş godsvogne producerer, drift og vedligeholdelse, at han skal tage af institutionerne TSI og ECM-dokumenter af den autoriserede kontrolorganet sagde, at Det Europæiske Forskningsråd i Tyrkiet opnået stor succes gennem årene 5
Jernbanekøretøjer opererer i overensstemmelse med EU kontrol af ERC GmbH kompatibilitet, Tyrkiet lægger stor vægt på transport jernbane

Offentlig transport service til vores land står over for i producerer hurtige jernbaner igangværende rehabiliteringsarbejde inden for rammerne af EU-lovgivningen Østrig / ERC GmbH ERC Tyrkiets autoriseret inspektion agentur, fortsætter med at succesfuldt arbejde i henhold til deres skiftende behov.

ERC er den første certificerede virksomhed, der varetager operationer i Tyrkiet, Den Europæiske Union mener, at lovgivningen overholdes af jernbanekøretøjer og er et bevis. Centre ERC GmbH i Østrig, har været i drift i Tyrkiet siden 2012 år.

ERC mange vigtige projekter inden for konkurrence i Tyrkiet, et hundrede procent af den indenlandske produktion af mange biler i EU viser, at standarden af ​​produktionsprocessen gav TSA-certifikat. ERC Tyrkiet, men også i erhvervslivet af godsvogne i høj kvalitet, at kontrollere, at vedligeholdelse og værksteder giver også ECM dokument. Producenten bidrager også til udviklingen af ​​indenlandske virksomheder.

Workshops til vedligeholdelse og reparation af godsvogne med god kvalitet kræves for at opnå et ECM-certifikat, der angiver, at de arbejder i overensstemmelse med EU i overensstemmelse med lovgivningen. Reparations- og vedligeholdelsesværksteder er certificeret for at modtage et ECM-certifikat for at sikre, at de opretholder en høj servicestandard. ERC Tyrkiet Business Development Bestyrelsesmedlem Dr. Yasemin Manavbaşı udtalte, at vedligeholdelse og reparation af godsvogne til høj kvalitet er også meget vigtig og sagde: "Disse reparations- og vedligeholdelsesværksteder skal også opfylde visse høje standarder i overensstemmelse med gældende lovgivning. Disse workshops funktion i overensstemmelse med EU-lovgivningen afhænger af en revisions- og certificeringsproces. "

Yasemin Manavbaşı, som også er Vice President for IYM Group, understregede, at certificeringsorganerne normalt ikke yder rådgivning og sagde: "Revisionsprocesserne var meget nyttige for virksomhederne. Da vores revisionsproces er meget lysende, er der ikke behov for virksomheder til at modtage rådgivningstjenester. Vi har meget gode eksempler. I stedet for at få rådgivning gik virksomhederne ind i revisionen og så deres egne fejl og fandt deres egne løsninger. Således installerede de deres egen løsning og drift uden den meget dyre konsulenttjeneste. "

Iværksætterånd er en dr.yase min Manavbaş efter endt sin doktorafhandling ved den østrigske videnskabsakademi deltage i møderne i den kommercielle diplomat, fortsatte han sin søgen efter at gøre en overførsel af knowhow til Tyrkiet. I denne retning er grundlægger af sin ven lægen vide ERC GmbH blev grundlagt i Graz, Østrig til Tyrkiet flyttede i 2012. tænker, at det vil være nødvendigt at ERC i det privatiserede jernbanesektor i Tyrkiet, har han overbevist ErCi. ERC Tyrkiet, hvilket gør revisionsfirmaer i EU og ECM kompatible TSI giver certifikater. ERC, det autoriserede inspektionsorgan, har været aktiv i sektoren i 5 år.

ERC Tyrkiet, "Dr. İlker Manavbaşı Klinik ", emin Yasemin Manavbaşı, PhD MBA Development Institute kapsayan opererer også inden for strukturen i IYM Group.

Yasemin Manavbaşı, der taler engelsk og tysk meget godt, har præsenteret lørdag aften med sine private bandkammerater på grund af hans passion for musik, som han ikke har givet op siden hans universitetsår. I et stykke tid har Beyoğlu udført på James Joyce Irish Pub.

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar