Konak Tram møder Alsancak Train Station

Sporvognslinjen, som udføres af İzmir Metropolitan Municipality med henblik på miljømæssig, økonomisk og komfortabel bytransport, kommer ind i en anden udfordrende tur på Konak-linjen. På grund af linjeproduktionerne, der når regionen Alsancak Railway Station, vil der blive foretaget en obligatorisk ændring af trafikken. 31 I juli løber trafikstrømmen mellem Altınordu Square og Vahap Özaltay Square i retning af Halkapınar fra kun en bane. Værter vil gå i retning af 1. Det bliver omdirigeret til Kordon.

Tempoet stiger gradvist i Konak Tramway, som bliver bygget af Izmir Metropolitan Municipality. Linjeproduktion startende fra Üçkuyular nåede til Atatürk Street forbi Alsancak Railway Station. Linjen virker mellem Lozan Square og Alsancak Mosque på digteren Eşref Boulevard, op til Montreux Square og linjen arbejde på Ali Çetinkaya Boulevard blev afsluttet. Værker på digteren Eşref Boulevard fortsætter mellem Montreux Square og Çankaya i to faser.

31 Fra og med juli udføres Konak Tramway line produktionsarbejder mellem Sait Altınordu Square og Vahap Özaltay Square, der dækker området foran Alsancak Station. For at overvinde denne udfordrende fase så hurtigt som muligt vil der være en radikal ændring i trafikordren. Forberedelser på banen begynder i juli. Linelægning og landskabsarbejde forventes at vare i alt 29 dage og færdiggøres før Eid al-Adha.

Inden for rammerne af Traffic Displacement Project udarbejdet;
Siden Hemant Özaltay Square Ataturk Street ESHOT Bus Stop lomme (TCDD 3. District Office Building), indtil lukningen af ​​to lane biltrafikken på højre side af vejstrækninger, trafik flow "fra den ene vognbane bare at gå i den retning, Halkapinar" vil blive afholdt for at være.
Mellem ESHOT Bus Stop Pocket (TCDD 3 Regional Directorate Building) og Sait Altınordu Square på Atatürk Avenue, er venstre side af vejen lukket for køretrafikken, og trafikstrømmen bliver düzenlen til Halkapınar retning kun fra to baner ".
Køretøjerne, der går til Konak retning via Liman Street, sendes til 1.Kordon (Atatürk Street).
Køretøjer fra Sait Altınordu Square til Halkapınar vil ikke kunne vende tilbage til 1.Kordon og Konak.
Krydset mellem 1462 Street og Atatürk Street vil blive lukket for køretrafikken.
Køretøjerne får mulighed for at vende tilbage fra Poet Eşref Boulevard til Talatpaşa Boulevard.
Den del af Ziya Gökalp Boulevard mellem Atatürk Street og Ali Çetinkaya Boulevard vil blive organiseret som "en-vejs doğru mod Ali Çetinkaya Boulevard. Ruterne til Konak-Kahramanlar taxi minibusser slutter ved skæringspunktet mellem Ziya Gökalp Boulevard og Ali Çetinkaya Boulevard og returnere fra dette punkt.
Arbejdet fortsætter om natten.

Busruter er også ændret
Inden for rammerne af den trafikordre, der skal etableres under arbejdet, har generaldirektoratet for ESHOT foretaget ændringer i ruterne for de buslinjer, der passerer gennem regionen. i overensstemmelse hermed;

70 (Buca) - 80 (BOZYAKA) - 90 (Gaziemir) - 255 (Üçyol) og 581 (F.ALTAY) Halkapinar Ikicesmelik linjer til at aflede strømmen retning, Martyrs Avenue, Yeşildere Street, Dr. Refik Saydam Boulevard følger ruten Poet Esref Boulevard og derefter vender tilbage fra Lausanne Square og fortsætter på den eksisterende rute gennem Ickesmelik og Esrefpasa.

121 (BOSTANLI SCAFFOLDING) og 920 (ÇİĞLİ) linjer på bussen til retningen Konak Bostanlı Iskele, Altinyol, Yesildere Caddesi, Dr.Refik Saydam Boulevard, Poet Esref Boulevard, Vahap Ozaltay Square, Talatpasa Boulevard, vil følge ruten.

63 (EVKA 3 METRO) - 930 (BORNOVA) - 802 (EGEKENT TRANSPORT) linjer på vej til Konak Altınyol, Yeşildere Caddesi, Dr. Refik Saydam Boulevard, Poet Esref Boulevard, Lausanne Square, Vasif Cinar Boulevard, Cumhuriyet Boulevard og Konak vil løbe igennem.

12 (Fahrettin Altay TRANSFER) på vej til retningen af ​​linien palæ, Halkapinar Drive, Martyrs Avenue, Yeşildere Street, dr.refik gennemsigtig Boulevard, Poet Ashraf Boulevard, Hemant Özaltay pladsen, vil nå Talatpasa Avenue og Republic Boulevard følge og eksisterende ruter.

251 (HERO) -linjen kommer til Konak fra Konakapınar Transfer, Martyrs Boulevard, Yesildere Street, Heroes, Poet Esref Boulevard og Gazi Boulevard på vej til Konak.

Busser, der kører på linjen 251 (KAHRAMANLAR), går til Halkapınar,
Konak, Fevzipaşa Boulevard, Mürselpaşa Boulevard, Heroes Mustafa Enverbey Street, Şair Eşref Boulevard og Halkapınar Transfer.

Ringelinjen oprettes
Desuden vil 252 (Poet Eşref Boulevard) og 253 (Talatpaşa Boulevard) linjer blive annulleret under arbejdet, og linjenummeret 888 (Alsancak - Konak) etableres i stedet. Denne ringlinie er placeret på Konak Bahribaba busstationer, Mithatpasa Caddesi, 334 / 3 Street, Mustafa Kemal Sahil Boulevard, Ataturk Street, Cumhuriyet Boulevard, Gazi Boulevard, Dr. Refik Saydam Boulevard, Şair Eşref Boulevard, Talatpaşa Boulevard, Cumhuriyet Boulevard, Atatürk Street, Mustafa Kemal Sahil Boulevard, 303 Street, Mithatpaşa Street, Konak Bahribaba busstationer følger ruten.

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar