Niveau Crossing til Ordu Caddesi, Bandirma

Balikesir Metropolitan borgmester Ahmet Edip Ugur, Bandirma Ordu Street holdt et informationsmøde for handler. Bandima Chamber of Commerce arrangeret af handelskammeret og konferencehuset af borgmesteren Bandirma Dursun Mirza, Bandirma Handelskammer Præsident Mehmet Kilkilli, Børs Præsident Halit Sezgin, AK Partiets stedfortræder Cemal Oztaylan og Army Street handler deltog. På mødet gav borgmester Ugur oplysninger om Metropolitan Kommunes projekter for Bandırma og informerede ham om niveauovergangen på Ordu Street.

ORDU STREET TRADER INFORMERES OM NIVEAUET

Borgmester Uğur informeret om niveauovergangen planlagt at blive bygget på Ordu Street of Bandırma og sagde: "Der er tale om niveauovergang. Efter projektets forberedelse fortalte vi vores håndværkere. Vi har taget Ordu Street til Metropolitan ansvar. Vi ønsker at gøre dette sted til en prestigevej. Den elektriske signalledning vil fungere. Dette vil medføre problemer. I 2016 passerer toget af 28 gange om dagen. Barrierer 6 min. Lukning. 3 pr. Time i den nærmeste dag. Denne 28 finder hidtil lukning af barrierer 60. Antallet af køretøjer, der passerer Ordu Street, er 24 tusind 350. derfor skal vi lave en passage her. Udbuddet afholdes i august. 24 meter længde, 145 afstand. Det højeste punkt er 5. Der kan være parkering i midten. Vi ønsker ikke, at vores handler er ofre. De handicappede vil være i elevatoren for børn og ældre. Der vil være en gangbro, hvor shopperne kan parkere. Hvis vi ikke laver denne port her, er det en blindgyde. Vi gør belysningen, landskabet, alt. Det gjorde vi, hvor der var barselshospitalet i Balıkesir.

Præsident Ugur Project af de ord til at udtrykke, hvad de ønsker at slutte i år 2018 sagde: "Bandirma Balikesir ikke kun vigtigt for Tyrkiet. Vi ønsker at gøre visionen for byen Banda i Tyrkiet. Metropolitan Municipality 1.5 for Bandırma Junction har brugt millioner pund. Vi bygger dette sted på motorvejen. Alt for komforten af ​​befolkningen i Bandirma. Vi ønsker at byde på krydset i år. Vi vil gøre byen værd med disse investeringer. Eller antallet af køretøjer stiger hver dag. Vi vil afslutte dette projekt i 2018. "

Aktuelle auktioner

 1. Udbudsmeddelelse: Styrke af broer og gitre

  Januar 27 @ 14: 00 - 15: 00
 2. Transport Ticketing Global

  Januar 28 @ 08: 00 - Januar 29 @ 17: 00
 3. Sikring af investering i jernbanesektoren

  Januar 28 @ 08: 00 - 17: 00
 4. Udbudsmeddelelse: Renovering af Tatvan-molens højre vej

  Januar 28 @ 09: 30 - 10: 30
 5. Tender Notice: Spring Clamp vil blive købt

  Januar 28 @ 10: 30 - 11: 30

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar