SECHERON Tyrkiet servicecenter Første tegn vedligeholdelseskontrakt med İZBAN!

des Repræsentation Consulting Engineering Co i mange år nu Tyrkiet gør sit bemyndigede repræsentant SECHERON selskab med den nyeste underskrevet af jernbanerne, især i vores land, som kræves af den autoriserede centrum serviceaftale og metro jernbanesystemer og kontrol produkter SECHERON bliver brugt i mange industrier, herunder værktøjer, test, for at gøre justeringen og måling AmAlArInI begyndte at tjene.

Producent SECHERON afhængigt af SA virksomhedens produkter forsyning kommer direkte relateret og efterspørgsel, Tyrkiets kunder hurtigere og giver økonomiske tjenester og sende enheder til udlandet for vedligeholdelse og reparationer, reducere omkostningerne og etablere et teknisk servicecenter for at spare tid ved SECHERON i år og DeSA Ltd. Aftale er nået med selskabet.

Denne bemyndigelse er officielt tildelt DeSA Representation Consulting Engineering Ltd. fra 20 marts 2017.

For at forhindre uønskede ulykker, skader og ulykker især i jernbanevognskøretøjer skal kunderne regelmæssigt afprøve, vedligeholde og indstille afbrydere til MACS, BVAC og UR-typen, der drives i mange jernbanesystemkøretøjer i overensstemmelse med gældende instruktioner og retningslinjer og overholde sikkerhedsreglerne. behøver vækket.

I denne forbindelse Tyrkiet som en autoriseret teknisk servicecenter des Ltd. Sti. İzban A.Ş. og CAF 22000-togsæt 36 Number BVAC (VCB - Vacuum Circuit Breaker) har gennemført sine værker i İZBAN vedligeholdelsescenter inden for rammerne af kontrakten, der er underskrevet for testtjenester og indsendt testresultatrapporter til kunden.

Kontrol, justering og prøvning udført af det kompetente og uddannede personale hos DeSA Ltd.Şti ved hjælp af specielle testværktøjer og værktøjer fra Secheron består af følgende otte trin.

  1. Elektrisk lækageisoleringstest 40kV
  2. Lufttæthedstest
  3. Indvendig trykdifferens kontrol test
  4. Kontaktområde test-tid (pladeføler)
  5. Hovedkontakt slidprøve (pladegauge)
  6. Circuit on-off test
  7. Afladningstest for kondensatorladning
  8. Fysiske og visuelle indstillinger

Formålet med VCB'erne er at forhindre de problemer, der måtte opstå, og sikre sikker, uafbrudt og sund transport.

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar