Trambusperioden begynder i Sanlıurfa

Trambus Periode i Sanlıurfa Begynder: Metropolitan Kommune, som letter transport i Sanlıurfa ved at gøre innovationer i offentlig transport hver dag forbedrer kvaliteten i offentlig transport med New Generation Public Transport system Trambus.

Trambus introducerede programmet Cryptci: tik Vi foretrak dette system, fordi det er det mest komfortable, præcise, økonomiske, gennemførlige, komfortable, miljømæssige, historiske system, der ikke skader den historiske tekstur og også bærer 270 person med et køretøj

Udover borgmesteren Şanlıurfa Nihat Çiftçi, guvernør for Şanlıurfa Güngör Azim Tuna deltog Şanlıurfa-parlamentsmedlemmerne Halil Özcan, Mehmet Ali Cevheri, politichef Veysel Tipioğlu, distriktsborgere, AK-partiets provinspræsident Zeynel Abidin Beyazgül og borgere i Trambus-forfremmelsesprogrammet i GAPTEMs konferencehal. .

Mehmet Can Hallaç, leder af transportafdelingen i lanlıurfa Metropolitan Municipality, generaldirektoratet for transport af Kayseri Metropolitan Municipality og Bozankaya Virksomheden startede med orienteringerne fra de ansvarlige.

Efter præsentationerne, Nihat Çiftçi, borgmesteren i Sanlıurfa Metropolitan Municipality: "Vi arbejdede sammen med Department of Transportation, professor i transport, Rafet Bozdoğan, Kayseri Direktoratet for Transport og vores universitets transportmesterplan. Şanlıurfa delte de gamle og nye bosættelser i to. Kontinuerlig busforstærkning til de gamle regioner, nemlig Balıklıgöl, begyndte at forhindre trafik. Vi besluttede på det mest hensigtsmæssige system at forbinde Harran University Osman Bey Campus, Karaköprüs nye bosættelsesområde og det centrale og Eyyübiye State Hospital i et nyt bosættelsesområde i Haliliye. 70 giver besparelser i procent sammenlignet med alle typer transport. Det går med pumpesystemet, der er ingen støjforurening overalt. Lavet efter sporvognssystemet er den eneste forskel, at du anvender systemet uden at lægge en skinne. Som et hele hold forsøgte vi at gøre det bedste for Şanlıurfa. Fordi vi ved, at 1 millioner 940 tusind mennesker udøver deres ret. Dette er vores mest grundlæggende punkt. Vi var nødt til at træffe den rigtige beslutning. Vi har valgt dette system, fordi det er det mest komfortable, præcise, økonomiske, gennemførlige, komfortable, miljøvenlige system, der ikke ødelægger den historiske tekstur og også bærer 270 personen med et køretøj. Erek Han tilføjede, at Kayseri, Bursa, Muğla og Istanbul Kommuner arbejder på dette system.

MP Mehmet Ali Cevheri, der takkede borgmester Nihat Çiftçi for at bringe dette system, sagde: Somi Implementeringen af ​​dette projekt er et visionært perspektiv. Det gennemføres i Malatya og mange andre lande rundt om i verden. Erek Han udtalte, at de vil have en politisk forståelse, der holder offentlighedens interesser foran den enkelte, og at de vil have endnu større investeringer, fordi de har ikke-statslige organisationer, der stiller spørgsmålstegn ved det.

Stedfortræder Halil Özcan takkede præsidenten: "Vi så fra præsentationen, at Trambus-systemet er det mest egnede system til Sanlıurfa. Vi ved, at Old Urfa ikke er egnet til et andet system. I mange systemer bliver byen serveret med det mest hensigtsmæssige system. "

Transparent Kommune med eksemplet på forfremmelsesprogrammet udtrykt tilfredshed AK-partens provinsformand Zeynel Abidin Beyazgül ønskede det nye system at være lykkeligt.

Den første fase af projektet, som er 4 Stage, vil være mellem 7736 meter lange offentlige transportcenter og museumskvarteret. 2. Fra offentlig transport til Karaköprü, 3. Fra det offentlige transportcenter Eyyübiye State Hospital og 4. Den næste fase er transportnet mellem Trambus og New Generation Public Transportation-systemet mellem Harran University Osman Bey Campus.

25 meter lange sporvognskøretøjer vil blive overvåget af 52 kameraet i Line and Warehouse-bygningen, kortslutninger og ledninger. Transformerens forsyningsspændinger styres øjeblikkeligt af scada og sensorer fra overvågningscentret for overhead sikkerhed. Øjeblikkelig computerintervention vil være mulig. Driftskapaciteten vil blive øget ved at overvåge køretøjernes belægning på ruten, positionen på linjen og antallet af borgere ved stoppestederne.

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar