Indførelse af sporvogn fra Şanlıurfa Metropolitan

Introduktion af Trambus fra Şanlıurfa hovedstadskommune: Kommune Şanlıurfa, der forsøger at gøre transport lettere i lanlıurfa hver dag, tilføjer trambus til det offentlige transportsystem for at imødekomme byens behov.

Sanliurfa Metropolitan Municipality-projekt designet i form af 4-trambuspræsentation vil blive foretaget med deltagelse af Sanliurfa-borgmester Nihat Ciftci.

Den første fase af projektet, som er 4 Stage, vil være mellem det 7736 meter lange offentlige transportcenter og museumsdistriktet. 2. Fase fra det offentlige transportcenter til Karaköprü, 3. Fra det offentlige transportcenter Eyyübiye State Hospital og 4. På den anden side leveres transportnetværket mellem Harran University Osman Bey Campus af det offentlige transportcenter.

25 meter lange sporvognskøretøjer vil blive overvåget af 52 kameraet i Line and Warehouse-bygningen, kortslutninger og ledninger. Transformerens forsyningsspændinger styres øjeblikkeligt af scada og sensorer fra overvågningscentret for overhead sikkerhed. Øjeblikkelig computerintervention vil være mulig. Driftskapaciteten vil blive øget ved at overvåge køretøjernes belægning på ruten, positionen på linjen og antallet af borgere ved stoppestederne.

INVITATION TIL FREMME

03 Juli 2017 Mandag: Borgmester Ciftci sagde, at der vil blive afholdt et introduktionsprogram på 16.00 i GAPTEM-konferencesalen og inviterede alle Sanliurfa-folk.

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar