Monorail kommer til byens sygehuse i Ankara

Monorail kommer til byhospitaler i Ankara: Vedat Üçpınar, vicegeneralsekretær for Ankara Metropolitan Municipality og chef for Institut for Videnskabsspørgsmål inden for omfanget af vejarbejder, der udføres af Metropolitan Municipality for let og bekvem transport til byhospitaler i Bilkent og Etlik; Han sagde, at 1 km monorail vil blive bygget fra metrostationen på Eskişehir Road til Bilkent Hospital-området med en længde på 20 km.

Üçpınar holdt en præsentation for medlemmerne af Ankara Metropolitan Municipality Council om vejprojekter, der begyndte at blive konstrueret i Bilkent og Etlik byhospitaler.

Üçpınar gav information om vejprojekter, der skulle gennemføres i distriktene i byhospitalerne efter anmodning fra kommunalforsamlingens medlemmer, og forklarede først arbejdet i Bilkent City Hospital.

Vedat Üçpınar oplyste, at der blev udarbejdet en ny trafikplan ved hjælp af eksperter fra Universiteterne, Metropolitan Municipality Transportation Department, Health Ministry and Ministry of Environment adına for at give let og nem transport til borgerne til hospitalets region, som er målrettet til at åbnes fra april. Vi har arbejdet i et år ”.

- TOTAL LÆNGDE 33 KILOMETER ...
Den samlede længde af de veje, der skal bygges i regionen, vil være 32-33 kilometer, de samlede 29-broforbundede kryds vil blive fremstillet, og de samlede omkostninger findes i 800 millioner pund. Vedat Üçpınar, 700 vil blive lavet i regionen af ​​den nye vej, pansrede tropper, der passerer gennem den nye boulevard, planlægges afsluttet i slutningen af ​​september.

At give detaljerede oplysninger om vejprojekter og veje i nærheden af ​​hospitalet sigter mod at afslutte indtil april Üçpinar, derefter besvarede spørgsmål fra forsamlingsmedlemmer.
Dogan Yilmazkaya, CHP-gruppens vicepræsident for Metropolitan Municipality Assembly, "Alle disse motorvejsforbindelser, selvfølgelig, gode, vil løse Ankaras trafik, jeg er ikke i tvivl," efter ordene "om der er et arbejde i forbindelse med offentlig transport i regionen og tildelingen af ​​budgettet i kommunen" Vedat Üçpınar svarede: ”Det har en plads i budgettet. I vores budget sidste år var regionen allerede kommet ind på hospitalet. Men mindst 3 er et projekt, der vil vare næsten et år. Derudover bad vi om støtte ikke kun fra kommunen, men også fra det almindelige budget ”.

MONKERAY FRA ESKISEHIR VEJ TIL HOSPITAL ...
Üçpınar oplyste, at der blev foretaget et monorail-projekt fra Bilkent City Hospital-metrostation på Eskişehir Road.

Da han forklarede, at en ceremoni er planlagt afholdt ved METU-udvekslingen på Bilkent Boulevard i de kommende uger, sagde Üçpınar at dık Vi har startet 3-etager i flere etager her ”.

ARBEJDER I ETLIK CITY HOSPITAL ...
Üçpınar fortsatte med at besvare de spørgsmål, der blev stillet af forsamlingsmedlemmerne efter deres tak til undersøgelserne og stillede spørgsmålet om lignende vejarbejder i byhospitalet i Etlik. ”Selvfølgelig har vi studier i campusområdet Etlik hospital. Men dette sted er ikke så heldig som Bilkent. Vi er lidt mere smalle i slagtekyllingen ”.

Üçpınar gav følgende information om de planlagte vejprojekter i denne region:
”I nærheden af ​​Etlik-hospitaler, især Giresun Street, Halil Sezai Street og Etlik Street, hvor krydset øjeblikkeligt blev nedsænket på jorden, tror vi et kryds mellem flere etager.

Akyurt Market, som er forbundet med Yozgat Boulevard, er også nedsænket i hjørnet, og vi tænker på en tunnel. Denne tunnel vil synke fra Yozgat Boulevard og komme frem. Vi vil også gøre denne region fuldstændig uafbrudt ved at synke ned på Yozgat Boulevard.

Derudover blev der også forberedt et projekt for hoveddirektoratet for motorveje til styrkelse af Eşref Bitlis Street og Istanbul Road. Motorveje udarbejdede en plan for forbindelsen af ​​Ak Şemsettin Street direkte til Istanbul Road forbi miljøbeskyttelsesafdelingen. Hvis det sker, vil der også blive bygget en vej i dette område. Vi studerer dem alle i regionen, hvis det er muligt. Vi arbejder i øjeblikket på projektet. ”

20 KILOMETER MONORAY FOR ETLIK ...
Üçpınar understregede også, at et monorail-projekt fortsættes af EGOs generaldirektorat for hospitalskvarteret i Etlik og tilføjede, ”Vi startede en monorail-undersøgelse på en rektangulær måde, der startede fra Ulus-aksen omkring 20 km, især om det nye kødbrochurecampus. Han er i øjeblikket i projektfasen. Præsentationer om build-operation-transfer-modellen er foretaget hos EGOs generaldirektorat, og de modtager tilbud fra flere virksomheder så vidt jeg ved ”.

MHP-koncerndirektør Ramazan Şimşek takkede Vedat Üçpınar for præsentationer og værker.


Railway News Search

1 Kommentar

  1. Bilkent hospital skal også forbindes til Aşti- og Ankara-boulevarden fra Hacettepe-krydset (på Eskişehir-vejen).

Yorumlar