High Speed ​​Train Agenda til Antalya, Burdur og Isparta

Minister Çavuşoğlu, Afyonkarahisar forbundet via sociale medier Antalya-Burdur-Isparta YHT-ruten er blevet bestemt ved at forklare, "Ansøgningsprojekter starter," sagde han.

Udenrigsminister Mevlut Cavusoglu, Antalya-Burdur-Isparta højhastighedstogprojekt meddelte officielt, at socialmediekontoen er begyndt. Minister Çavuşoğlu i sin andel, "En drøm bliver til virkelighed. Den lovede Antalya-Burdur-Isparta højhastighedstogrute er blevet bestemt, implementeringsprojekter starter ".

Et andet vigtigt skridt er taget i Eskişehir-Antalya højhastighedstogprojekt, der har været drøftet i mange år. Ud over Eskişehir-Kütahya-Afyonkarahisar-linjen vil implementeringsprojektet også blive forbundet med Ankara og Istanbul. Således vil Eskisehir og Antalya High Speed ​​Train netværk være forbundet med hinanden.

Ifølge de opnåede oplysninger blev der ud over dette projekt undersøgt de tilgængelige muligheder for Isparta-Burdur-Antalya-linjen af ​​TCDD-eksperter, og den mest hensigtsmæssige linje blev bestemt. Teknisk kaldet 'korridor line', 1 / 5000 og 1 / 2000 applikationsprojekter vil blive forberedt på denne rute.

Det blev opdaget, at TCDD vil starte arbejdet i forbindelse med dem så hurtigt som muligt, og efter afslutningen af ​​disse ansøgningsprojekter vil budet om opførelse af linjen blive startet, og bygningen vil starte. Udenrigsminister Çavuşoğlu'nun lærte, at processen fulgte nøje.

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar