Minister Arslan deltog i den første kampagne af Kars-Tbilisi-Baku Iron Silk Road

Transport, Maritime anliggender og kommunikationsminister Ahmet Arslan juli 19 onsdag, formanden for Aserbajdsjan Jernbaner Administration Javid Gurbanov, formand for georgiske Jernbaner Mamuka Bakhtadze, formand for Kasakhstan Jernbaner TCDD generaldirektør og Wing Alpispayev İsa Apaydın og det første projekt af Kars-Tbilisi-Baku tog, der blev beskrevet som Century Project og hvis konstruktion nærmer sig sin ende.

Delegationen rejste til Georgien på det første passagertog, der afgår fra Kars Train Station.

Minister og hans delegation, for første gang efter den georgiske side, bestod Ahılkelek Gar'a. Ahmet Arslan, transportminister, maritime anliggender og kommunikation, modtog oplysninger om de aktiviteter, der udføres her.

TARİH DATO ER SKRIFTLIG I DAG "

Minister Arslan fremsatte udtalelser om det første passagertog på Kars-Tbilisi-Baku Iron Silk Road og sagde: "I dag er en historie. Vi er vidne til denne historie med dig. " Inden for en kort periode med arbejde i Tyrkiet og Georgien, om, at Armstrong ville ske i samarbejde med de tre lande sagde han. Özellikle Vi vil gøre denne linje specielt til godstransport. Dette projekt vil være et projekt, som de tre lande tilbyder til verden. Det vedrører Kasakhstan, Kina og Europa lige så meget som vi gør. Fordi når du tænker på andre korridorer, kan du få en meget kortere tid og billigere retur. "

At sige, at projektet var meget kort, sagde Arslan, imiz Vi ønsker, at vi er på vej til ibrugtagning af jernbaneprojektet, som vil gøre Marmaray, som er komplementet til middelkorridoren mellem Asien og Europa, mere meningsfuldt. Vi er glade for at være kommet til sidste fase af et projekt, der vil styrke broderskabet i denne geografi, øge kulturel samhørighed og udvide handel. "

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar