Istanbuls nye lufthavn 30 stiger med tusind ansatte

Ahmet Arslan, minister for transport, maritime anliggender og kommunikation, udtalte, at antallet af ansatte i opførelsen af ​​den nye lufthavn i Istanbul har nået 30 tusind og sagde, at imiz Vores mål er at øge antallet af medarbejdere til 35 tusind niveau på kort tid. Når lufthavnen er afsluttet, forventer vi, at antallet af direkte og indirekte beskæftigelse vil stige til 225. "

Minister Arslan, sagde i en erklæring, evalueret arbejdet med opførelsen af ​​den nye lufthavn i Istanbul.

Arslan udtalte, at de 30 tusind ansatte målte for sommermånederne, hvor byggearbejder nåede toppunktet, er nået og sagt, başvuru Envision-certifikat, en af ​​de vigtigste referencer med hensyn til bæredygtighed, blev anvendt, og registreringsprocessen blev gennemført. Med certifikatet vil Istanbuls nye lufthavn være det første infrastrukturprojekt uden for Nordamerika. "

Verdens største lufthavn under enkelt tag vil blive lavet fra den nye lufthavn i Istanbul, et nyt vartegn, der siger, at en ny Arslan, 25, er færdig med juli 30 tusind 66-medarbejdere, vil være gatewayen til Istanbul til verden. Konstruktionen af ​​lufthavnen vil fortsætte med fuld fart, sagde han.

Arslan, 2017 sat i begyndelsen af ​​30 tusind ansatte sagde, at målet blev bestået, sagde:

"Om sommeren blev antallet af medarbejdere rettet mod at blive øget til 30. Jeg vil gerne med stor glæde sige, at vi har nået dette mål fra juli. På trods af de store sommerregner fortsætter arbejdet i stigende fart. Det næste mål er at øge antallet af ansatte til 35 tusind på kort tid. Når lufthavnen er afsluttet, forventer vi, at antallet af direkte og indirekte beskæftigelse vil stige til 225. "

"Envision certificering er den første destination uden for Nordamerika"

Arslan sagde, at instituttet for bæredygtig infrastruktur, der vurderer de miljømæssige, sociale og økonomiske konsekvenser af infrastrukturprojekter, har ansøgt om envision bæredygtighedscertifikat.

X 57 procent af lufthavnsbyggeri afsluttet "

Arslan, 29 oktober 2018'de planlagt at åbne lufthavnsprojektet, 57 procent af afslutningen af ​​opmærksomheden, bemærkede:

"Selvom ståltagsværkerne i terminalbygningen er blevet gennemført i stor udstrækning, er de vigtigste hovedblokfacade og tagbeklædningsarbejder også startet. 65 procents fremskridt er blevet gjort i opbygningen af ​​bagageanlægget, mens samlingen af ​​28-bælgen (passagerbro) er startet. Lifte, rulletrapper og rulletrapper blev bragt til webstedet på 300, og deres samling startede. Rough byggearbejder af Air Traffic Control Tower blev afsluttet, og facade- og tagbeklædningsarbejder blev startet. Tårnet er en kandidat til at være et af de vigtigste symboler, der repræsenterer Istanbul. Derudover er asfaltbelægningsarbejder af den første bane og tilsluttede taxaveje, som er bygget i 3 tusind 750 meter lange og 60 meter brede, blevet afsluttet. "

Minister Arslan, lufthavnen vil blive aktiveret ved åbningen 4 tusind 100 meter lang, 60 meter bred anden bane og tilsluttede taxaer, mens jordarbejderne fortsætter, nogle dele af det samtidige underbasisarbejde begyndte ved at beskrive betongforkladen foran terminalen og tilføje betonværkerne.

Aktuelle jernbanetilbud

tsar 15

London transportledet udvikling

Januar 15 @ 08: 00 - 17: 00

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar