Opførelse af uretårnet-Seyrangahtepe Ropeway Project

Den banebrydende ceremoni af kabel bil projektet fra uretårnet planlagt af Kastamonu Kommune til Seyrangahtepe blev afholdt med deltagelse af vores guvernør Yaşar Karadeniz.


Vores guvernør Mr. Yaşar Karadeniz, AK-partiets parlamentsmedlemmer Kastamonu Hakkı Köylü, Metin Çelik og Murat Demir, corporate overordnede, repræsentanter for civilsamfundet og offentligheden deltog i den banebrydende ceremoni, der blev afholdt i vores uretårn.

Yaşar Karadeniz sagde: "Denne facilitet, der blev grundlagt her i dag, og som er meget vigtig med hensyn til Kastamonu turisme, vil give transporttjenester i byen såvel som visuelle tjenester. Denne facilitet, som vil bidrage til de sociale liv hos vores universitetsstuderende, besøgende og borgere, der bor herfra, er en vigtig del af alle investeringer i Kastamonu med det formål at udvikle sig. "

I programmet talte AK-partiets parlamentsmedlemmer Kastamonu Hakkı Köylü med Metin Çelik og Murat Demir og borgmester Tahsin Babaş.

Efter talerne blev fundamentet for svævebanen lagt af guvernør Yasar Karadeniz og hans tilhørende delegation.

Projektet, der finansieres af det nordlige anatolske udviklingsagentur (KUZKA), vil have en 1033 meter lang linje, 6 gondolløfter med en fast klemme på 3 og en daglig kapacitet på XNUMX tusind mennesker. De bygninger, der skal bygges på begge ender af kabelbanen, vil bære linjer i tråd med Kastamonu-arkitekturen.chat

Vær den første til at kommentere

Yorumlar