Midlertidig trafikregulering i Halkapınar

Yapım Halkapınar Underground Storage Facility, hvor 95 metro køretøjer købt af İzmir Metropolitan Municipality til at udvikle jernbanesystemflåden, vil blive opbevaret, er under opførelse. I denne sammenhæng vil 29 ændre juliflodens trafikstrøm fra 2823 Street.

For den sikre og hurtige udførelse af værkerne vil den resterende del af Şehitler Street foran Atatürk Stadium lukkes for trafik og køretøjer og gående trafik vil blive givet som 2823 ankomst og 2 afgange via 2 Street. 2844 Da enkeltvejsapplikationen fortsætter på gaden, vil vejen blive skiftet til det tilstødende ESHOT-sted som 2-bane for at udvide vejen på grund af byggearbejder og for at lette trafikstrømmen.

2824 Street, som har gennemført forskydningsarbejderne i kloaksystemet, åbnes for trafik ved at færdiggøre asfaltningsarbejder på kort tid.

Aktuelle jernbanetilbud

Mon 09

Golftrafikken

Område 9 @ 08: 00 - Område 11 @ 17: 00

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar