Sefaköy-Halkalı- Annullering af bud i Başakşehir Havaray

Alarko Holding s Sefaköy-Halkalı-Başakşehir Havaray Line Construction, Elektromekanisk, Fine Works og Vehicle Procurement indkøb sagde, at budet blev annulleret. Alarko 1 havde det højeste bud for buddet med en milliard 292 million TL.

Alarko Holding, Sefaköy-Halkalı- Başakşehir Havaray Line-byggeri, elektromekanisk, fint arbejde og indkøb af køretøjer, de blev meddelt dem i dag i artiklen, meddelte, at buddet blev annulleret på grund af behovet for revision af det annoncerede projekt.

I annonceringen af ​​Alsim Alarko Sanayi Tesisleri ve Ticaret A.Ş på Public Disclosure Platform (KAP) er Alsim Alarko Sanayi Tesisleri ve Ticaret AS, et datterselskab af bedriften, åbnet af Det Europæiske Hovedbanegårds Direktorat. Sefaköy-Halkalı- Başakşehir Havaray Line Konstruktion, Elektromekanisk, Finvirksomhed og Køretøjsopkøb şirket er den økonomisk mest fordelagtige bydende. 10 daglige indsigelsesperiode er blevet ydet mod udbud Kommissionens beslutning, og selskabet forventes at blive opfordret til at blive underskrevet af arbejdsgiveradministrationen efter indsigelsesperioden. I erklæringen erklæret, at 1.292.000.000 TLs tilbudspris (eksklusive moms) tidligere blev annonceret til offentligheden: "I skrivelsen fra arbejdsgiverforvaltningen, der blev meddelt os i dag, blev det rapporteret, at buddet blev annulleret på grund af behovet for revision i projektet."

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar