Babadağ Ropeway Project Founded

TBB Formand M. Rifat Hisarcıklıoğlu deltog i banebrydende ceremoni for svævebanen til Babadağ i Fethiye, Muğla.


TOBB Formand M. Rifat Hisarcıklıoğlu, TOBB Næstformand Halim Mete, TOBB Bestyrelsesmedlemmer Bülent Karakuş og Hakan Ülken, TOBB ETU Sygehusformand Şadan Eren, GTİ Formand Arif Parasız, Muğla Guvernør Esengül Civelek, Skov og Vand Vicedirektør Harun Tüfekci, Kultur- og Turisme Viceminister Hüseyin Yayman, AK Partiets stedfortræder Hasan Özyer Muğla, CHP Muğla Parlamentsmedlemmer Ömer Süha Aldan Nurettin Demir, protokolmedlemmer og gæster deltog.

Taler på vegne af Hisarcıklıoğlu og andre protokolmedlemmer, sagde Muğla guvernør Esengül Civelek, imiz Vores by har et stort potentiale i natur, sundhed, historie og sport. Hvis vi indser dette stærke potentiale inden for alternativ turisme, kan turismen i vores provins spredes til 12-måneden kul.

Muğla guvernør Esengül Civelek talte ved en ceremoni i Belceğiz Beach i Ölüdeniz-kvarteret, sagde, at der ikke er tid tilbage til Babadağs længsel efter at blive løftet.

Civelek, Babadağ ropeway-projektet vil bidrage til udvikling og udvidelse af sportsturisme stresset. Civelek ønskede, at projektet skulle være til gavn for Muğla og landet.

Efter talen blev grundlæggelsen af ​​svævebanen lagt med deltagelse af protokolmedlemmerne.

Efter den banebrydende ceremoni gav Hadise og Grup Kolpa koncerter.


sohbet

Feza.Net

Relaterede artikler og reklamer