Den første 2-dag i Eid Al-Adha Free

Konya Metropolitan Municipality tog de nødvendige foranstaltninger for borgerne til at bruge Eid al-Adha roligt og smidigt.

VICTIM SALGSPLADER UNDER KONTROL

Konya Metropolitan Kommune Afdeling for Miljøbeskyttelse og Kontrol, offer og slagtning af ofre identificeret i andre distrikter end salg og slagtning af ofret rapporterede, at steder ikke vil være tilladt. Sundheds- og dokumentkontrol udføres af dyrlæger og kommunale politihold på offer til slagsmål og slagterier. Selskabet tog også de nødvendige foranstaltninger til indsamling og rengøring af alle former for affald, der vil forekomme i salgs- og skæreområderne på en måde, der ikke giver plads til miljøforurening.

GRATIS ANIMAL EKSAMINATION

Konya Metropolitanske Kommunes Tatcak-region Animal Park og Market Faciliteter af dyrlæger på den anden dag af ferien gratis generel inspektion af dyr, alder bestemmelse og ultralyd graviditetstest service er fastsat.

KEMITERI KLAR TIL BESØG

Konya central og distrikter ved at rense borgernes generelle kirkegårde ved at øge foranstaltningerne til fred og sikkerhed for borgere i Metropolitan Kommune, vil byens centrum fortsætte med at arbejde sammen med amtskommunerne indtil den sidste dag i festtiden.

COLLECT TRANSPORT FØRSTE 2 DAGER GRATIS

Transportplanlægning og jernbanesystemafdelingen, der vil yde gratis service på busser og sporvogne på den første og anden dag af festet og 50-rabat på tredje og fjerde dag, tog alle nødvendige foranstaltninger for at gøre borgerne mere komfortable og fredelige.

ZABITA VIL FORTSAT ARBEJDE

Metropolitan Municipality Police Department vil fortsætte med at arbejde for at reagere på alle former for klager under Eid al-Adha. Under Bayram-ferien serviceres servicebygningen for politi- og busstationen og miljøpolitiet af 24 timer mellem 08.00 - 23.00 i Zafer Square og mellem 08.00-24.00 og Mevlombomben, Bedesten og Old Garage. Du kan ringe til 350 31 74 for klager over politiet.

KOSKI 24 CLOCK

Konya Metropolitan Municipality KOSKI Generaldirektoratet, under vandfesten, vil kloak og målerfejl give 24 timers service. Borgerne vil være i stand til at kalde ALO 185 for vand- og kloakfejl.

BRANDBEKÆMPELSE PÅ 110 CENTER

Brandvæsenet, som vil fortsætte sin normale arbejdstid under festet; Konya Center og 31 District vil fortsætte med at arbejde i 110 Center. Borgere, ild og lignende katastrofer vil kunne underrette 112 Emergency Call Center.

Videnskaben arbejder og bygningskontrolcentre

Metropolitan Kommune, Direktoratet for Videnskab og Bygningsstyring under fest, veje, tretuvar, fortov, rulletrapper, belysning og lignende problemer vil reagere på, at nødberedskabet vil fungere straks.

Medborgere, Alo 153 og 221 14 00 telefonnumre i løbet af festen vil kunne rapportere klager over kommunale enheder.

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar