Deutsche Bahn Bestilte 250 Million Euro Locomotive til Siemens

DB Train Deutsche Bahn
DB Train Deutsche Bahn

Deutsche Bahn bestiller 250 millioner euro til Siemens Den tyske jernbaneselskab Deutsche Bahn har bestilt Siemens i alt 250 lokomotiver til en værdi af 60 millioner euro. Detusche Bahn, der ønsker at lægge vægt på grænseoverskridende transport fra vej til jernbane, understregede, at de første lokomotiver vil blive taget i brug i slutningen af ​​dette år inden for rammerne af en aftale mellem Deutche Bahn Cargo og Siemens.


Lokomotiverne, der skal købes, er udstyret med det europæiske togkontrolsystem (ETCS). Lokomotiverne bruges i Rhinen-Alpernes godskorridor mellem Tyskland, Østrig, Schweiz, Italien og Holland. Selv i 2020 vil blive inkluderet i Belgien.chat

Vær den første til at kommentere

Yorumlar