1500 City tilføjet til Moovit Public Transport Application

masse transport ansøgning moovite 1500 by tilføjet
masse transport ansøgning moovite 1500 by tilføjet

Tilføjelsen af ​​Dayton, Ohio fra USA markerer en vigtig milepæl for Moovit og viser sig at være den eneste applikation, du har brug for til transport over hele verden.

I dag, den mest populære transportansøgning i verden, offentliggjorde Moovit tilføjelsen af ​​1500'inci by, bus, metro, færger, svævebaner, sporvogne, minibusser og andre kollektive køretøjer i landet. 77 er den eneste applikation, du har brug for. Virksomheden nåede 1,500 by på bare fire år og fem måneder. Den samlede befolkning i disse byer er omkring 1,1 milliarder, og antallet af potentielle kolleger i kollektivtrafik er 550 millioner.

Dayton, Ohio er 1.500 byen tilføjet til byen Moovit. En af ni byer tilføjede til Moovit i august. Staten Ohio er også hjemsted for Moovits 1.501, Athen (ikke forveksles med det oprindelige Athen, Grækenland tilføjet Moovit i 2014). Andre nye byer til Moovit er Australien, Brasilien, Bulgarien, Chile, Kina, Frankrig, Polen, Portugal, Spanien og USA. Moovit tilføjer en ny by hver 15 time. Næste er Gopiapo, Chile. Derefter Plovdiv, Bulgarien; Volta Redonda, Brasilien og Maryborough-Hervey Bay, Australien.

Udvalgt som Googles bedste lokale praksis ved 2016 skiller Moovit sig fra hundredvis af lokale transportpraksis, der forvaltes af bus- eller jernbaneselskaber, kommuner eller uafhængige organisationer, der udarbejder og byder på offentlig transportdata. Moovit's allestedsnærværende skyldes sin unikhed ved at indsamle transportdata. Ved at kombinere eksisterende kollektive data, herunder afgangstider og levende information, med data fra mere end 70 millioner crowdsourced og det stærke lokale frivillige fællesskab af 180.000, skabte virksomheden verdens største transportlager. Moovit bruger disse data i applikationen til at levere alt, hvad lokale brugere har brug for, herunder de mest nøjagtige retninger, afgangstider, og placeringen af ​​offentlig transport stopper, så lokale brugere kan nå overalt i byen på den nemmeste og mest bekvemme måde. Men Moovit brugte ikke kun disse data til at lette den daglige transport af sine brugere, men også det til værdifulde værktøjer til byplanlæggere, kommuner og udviklere, der omskriver og håndterer fremtidige transportregler.

"Verden er på randen af ​​en større transportrevolution, N sagde Moovit medstifter og administrerende direktør Nir Erez. Hareket Urban mobilitet er øverst på listen som en løsning for smarte byer at håndtere mere udrustede og hurtigt voksende befolkninger. Med Moovits dybe pool af hundredvis af millioner af data tilføjet hver dag og uovertrufne analytiske værktøjer, der klart repræsenterer efterspørgslen efter transport i byer, bliver Moovit uovertruffen i sin transportservice (MaaS) for at hjælpe med med at bringe fremtidens mobilitet i byerne til livs. "

Crowdsourcing: Moovits konkurrencedygtige fordel

Moovit begyndte at tjene i alt 2017 provinser i 250 år. Mere end 150 blev tilføjet med bidraget fra ov Mooviter "fællesskabet af lokale frivillige 180.000, der lavede Moovit Wikipedia for offentlig transport. Mooviters ønsker at give bedre transportinformation til alle i byer og distrikter, hvor lokal praksis mangler eller er utilstrækkelig.

Mooviters kan "kortlægge transportoplysningerne for deres lokalsamfund ved hjælp af Moovits dedikerede lokale editor-platform; stop, ruter, tider og andre oplysninger om Moovit-appen. Hvis du gør det, forbedres transportoplevelsen for alle i byen betydeligt, og faktisk gør Mooviters lokale helte, der hjælper alle i deres by.

Eksempler på nogle byer Mo mapped tarafından af Mooviters:

Tyrkiet: May 2017, 90% vision forringet Fatih Aktas, ønskede at bringe Moovit af Balıkesir. Han ansøgte til kommunen om at dele offentlig transportinformation. Fatih spurgte derefter sin 20-ven for at hjælpe ham med at kortlægge buslinjen og tilføje tiderne til Moovit. Moovit Tyrkiet manager Ryan Yürgün var alle ruten af ​​bybus linje bestående af 1 60 uger i Fatih Mapathon deltage i maraton Moovit tilføjet. Fatih og hans venner fortsætter med at opdatere byens informationer, og Fatih ønsker at deltage i Moovites tilgængelighedstestgrupper for nye funktioner, der hjælper handicappede.

I de seneste dage, ud over Moovit EU ambassadører fra Balıkesir Eker, Tyrkiet Cihangir hjælp med 16. Mersin som en by blev tilføjet til ansøgningen.

USA: Beboere i Knoxville, Tennessee havde ikke anvisninger til maj 2015. Joseph Linzer, der boede her, kortlagde alle byens busstoppesteder - 1243 stopper - ved Moovit. Mens Joseph regelmæssigt opdaterede sin by, hjalp han med at bringe Moovit til nabobyen Clarksville, som ikke tidligere havde været i nogen offentlig transportpraksis.

Brasilien: Joao Pessoa, med en befolkning på ca. en million, var den første by, der blev tilføjet af Mooviter Community i 2014. Lokalmedlem Vitor Rodrigo Dias kortlagde 3,249 busstoppet på mindre end to måneder. Vitor blev senere en af ​​Moovits første Mooviter-ambassadører og ledede kortlægningsprojekterne i Brasilien.

Takket være Mooviter-programmet er der flere 2000-byer, der kan tilføjes i standby, og en ny by tilføjes hver 15-time. Moovit CEO Nir Erez sagde: ulaşmak At Moovit er nå 1.500 lige begyndelsen. Moovits mål er at forbedre informationen om offentlig transport, tilgængelighed og transport for alle i verden, der har en smartphone og bruger offentlig transport.

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar