Kayseri at være bedre med højhastighedstog

Kayseri bedste investering er en storby, der fortjener

I vores land i de seneste år mellem de igangværende High Speed ​​Train Projekter Antalya Eskişehir og Antalya blev inkluderet mellem Kayseri Project og Soil undersøgelse pågår. Passagertransport mellem de tre storbyer vil ske på kortere tid. Hele projektet udvikler sig til et højt antal. 11,5 har været en stor begivenhed endda at stoppe med at lave projektet, der kræver en milliard dollar investering.

Made, projekter og igangværende projekt er alt hvad du behøver for at tjene penge 55 milliarder dollars af højhastighedstog netværk i Tyrkiet, som er et højt tal, hvis dette udkast Tak til alle, der har bidraget til vores transportminister i særdeleshed.

Derudover, når Yerköy Kayseri High Speed ​​Train Line er afsluttet, vil transport til Ankara ske på kort tid og med mindre omkostninger.

Fagforeninger er baseret på informationer, vi får som hovedkvarter, mellem Antalya og Eskişehir og Antalya og Kayseri Ifølge en time 200 km hastighed, er højhastighedstog projekt afsluttet, da det blev lært hvert år at flytte de gennemsnitlige 4,5 millioner passagerer og 10 millioner tons gods. 642 km jernbanespor har en længde på ruter til Kayseri og Nevsehir fra 41 kilometer fra Nevsehir-Aksaray mellem 110 kilometer, Aksaray-Konya mellem 148 kilometer, Konya-Seydisehir fra 91 kilometer, Seydisehir-Manavgat mellem 98 kilometer, Manavgat og Alanya mellem 57 kilometer fra Antalya-Manavgat ville 97 kilometer, projekt godstransport, som er meget vigtig for regionen blev angivet til at blive udført, når afsluttet.

QUICK TRAIN PROJECTS COST ER STORE PROJEKTER

De anslåede omkostninger ved projektet vil være 11.5 milliarder liras. Det anslås, at de gennemsnitlige 4.3 millioner passagerer hvert år transporteres når det står færdigt. Betydningen af ​​projektet Seydisehir, at Seydisehir-Antalya-kilometer linje mellem 85-90 gøre, så en passager udtrykke togtur fra Seydisehir med 25 at 35 minutter fra Antalya at nå.

AFSTANDIGHEDER SKAL LADES OG SKAL VÆRE 3 TIMER MELLEM ANKARA-ANTALYA

Derudover er Antalya-Eskisehir og Antalya-Kayseri hurtigstang fuldført Antalya-Istanbul rejsetid 4.5 timer, Antalya-Ankara mellem de lærte 3-timer.

På den ene side vil vi nå mod syd. På den ene side vil Ankara Eskişehir og Istanbul strække sig til jernnetene. Vores land og Kayseri. Flere levende steder vil gøre.

Vi ønsker vores folk at være gode.

Abdullah PEKER
Formand for Transport og Railroad Workers Union

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar