Sanliurfa Trambus Project 1. Stage arbejder i gang

Şanlıurfa borgmester Nihat Çiftçi, 1 for trambus-projektet, som er inkluderet i transportplanens hovedplan for en moderne, behagelig og behagelig transport. scene overvågede arbejdet. Formand Farmer undersøger stoppet, "Vi tilbyder en meget vigtig service til vores folk i offentlig transport," sagde han. 1-projektet for trambus-projektet i lanlıurfa Metropolitan Municipality transportplan. scenearbejde fortsætter uafbrudt. Beliggende i det historiske Hanlar-distrikt, Balikligol, Sanliurfa-museet, Divanyolu Street, Kapakli-passage og Ataturk Boulevard, 1. Byggearbejderne til stop, der er startet inden for rammerne af scenearbejderne, er i gang.

BESPARINGER I TRANSPORT
70 besparelser i transport, der giver besparelser, kører trubus system, forårsager ikke støjforurening. Ifølge sporvognssystemet vil systemet blive anvendt til den eneste forskel, hvor skinnen er lagt. 270 vil blive transporteret med et køretøj i komfort og moderne transport.

PROJEKT SKABER FRA 4 Fase
Den første fase af projektet, som er 4 Stage, vil være mellem det 7 tusind 736 meter lange offentlige transportcenter og museumsdistriktet. 2'nci Stage offentlig transportcenter til Karaköprü, 3'ncü Stage offentlig transportcenter Eyyübiye State Hospital og 4'ncü Stage offentlig transportcenter Harran University Osman Bey Campus mellem den nye generation af offentlige transportsystemer vil give transportnet Trambus.

TRAMBUS-PROJEKTSIKKERHED I FORELIGE PLAN
25 meter lange trambuskøretøjer, Line- og Warehouse-bygning overvåges med 52-kamera, line kortslutninger og line, transformatorforsyningsspændinger kan styres fra overvågningscentret med scada og sensorer for luftledning. Øjeblikkelig computerintervention vil være mulig. Køretøjernes belægningskapacitet på ruten, positionen på linjen og antallet af borgere ved stoppesteder overvåges øjeblikkeligt, og driftskapaciteten øges.

PRÆSIDENT ÇİFTÇİ, PRÆSENTERER ET VIGTIGT PROJEKT VOR FOLK
Şanlıurfa Metropolitan Mayor Nihat Çiftçi, trambus 1. etap bås overvågede arbejdet. Atatürk Boulevard 11 April Borgmester Farmer, der overvågede arbejdet med båsen placeret omkring byparken, modtog information om det udførte arbejde. Udtrykker, at de vil tjene offentligheden med et moderne og behageligt offentlig transportsystem i lanlıurfa, sagde borgmester Çiftçi, uz Vi gør transport lettere i lanlıurfa. Stop og drejekonstruktion i trambus-projektet, som vi introducerede før, fortsætter. Energitransmissionsledninger og belysningssystemarbejde vil blive udført. 4 består af etaper og 1. 7 kilometer trambusprojekt beliggende i det historiske distrikt Balıklıgöl, Divanyolu Street, Haleplibahçe Street vil være placeret mellem. Vi tilbyder en meget vigtig service til offentligheden. Det blev udarbejdet af vores afdeling i vores tramprojekt. Alt ser godt ud i Sanliurfa. Vi tjener Sanliurfa, profetenes by. Vi ser dette som en chance, et ansvar og et ansvar, og vi er altid på arbejde. Må vores Trambus-projekt være til gavn for Şanlıurfa-mennesker ”.

65 NY BUS STARTER SERVICE
Lanlıurfa Kommune fortsætter sine innovationer inden for transport og åbner en ny æra i offentlig transport med køb af nye 65 busser. Sanliurfa Metropolitan Municipality arbejder fortsat med at eliminere problemer i bytransport, de nye busser vil blive introduceret til offentligheden i en ceremoni. Præsentation af 20 7 meter, 25 12 meter og 20 meter med bælge 18 meter (11.09.2017) afholdes foran 17.00 Museum i Haleplibahçe-Şanlıurfa mandag. Præsident Ciftci, programmet inviterede alle Sanliurfa-befolkningen.

Railway News Search

1 Kommentar

  1. Vi har ikke en glat sti på vores måde urfada meget smalt fortovmønster fortov ingen mennesker der gik på vejen kommunen ikke arbejdede

Yorumlar