Stolhefter og stolelifte blev opført i Yedikuyular Ski Centre

Kahramanmaraş Metropolitan Municipality Yedikuyular Ski Center konstruktion af stolelifte, teleski-reb mekaniske systemer, såsom opstilling af master fortsætter.

Når polerne er syet, vil der blive lavet kabelbilleder. I dag blev 5.3 km lang mellemspændingsledning leveret til de ikke-elektriske bjerge.

Alle ruterne på landingsbanerne er afsluttet, deres infrastruktur er næsten færdig. Sociale faciliteter som 1844 og 2055 højdehåndteringsbygning og cafeteria fortsætter.

3-punkter vil køre

1840-målere i Yedikuyular Ski Centre begyndte opførelsen af ​​skihejselinien, der skal bygges her med 8 mast og hovedstationer med 10 mast 760 meter lang stolslinje vil være.

Der vil være tre spor her. For nybegyndere er teleski-skråningen bygget med en skråning af 8. 12-hældningen i midten er forberedt til amatørdyser. Den 2600 meter lange bane er forberedt til dem, der ønsker at stå på ski professionelt.

Udover opførelsen af ​​landingsbaner, er der også bygget administrative bygninger, administrative bygninger, caféer og snowtrack-garager i dette område. Derudover blev den første massebeton af polerne hældt.

DAGLIG 5 TUSAND FÆLLES KAPACITET

Kahramanmaraş Metropolitan Municipality Yedikuyular Summer-Winter rekreative område og Ski Center vil blive afholdt i de daglige 2000 skiløbere med en samlet kapacitet på 5000 folk vil tjene. 4 vil være den eneste mulighed for vintersport i vores 250 km radius.

Hvad er inkluderet?

Yedikuyular sommer-vinter rekreative område og skistation 540 kvadratmeter Information og ledelsesenhed, 550 kvadratmeter Restaurant og Cafe, 140 kvadratmeter offentlig mandlige kvindelig toilet og vask 140 kvadratmeter øvre station, 270 kvadratmeter sne knusning køretøj garage 2 enheder generator bygninger 2 enheder vandtanke Højden af ​​1.833-måleren, som er højden af ​​den nederste station, fra højden af ​​2.044, som er højden af ​​den nederste station, skal nås med stolelift og løftelinjer.

Der er 760-målere af 1 stolelifte, 430-meter stolelifte og 100-meter vandremme. Der er en helikopter og parkeringspladser.

Railway News Search