Mekanisk løsning på parkeringsproblemet i Antalya

Antalya Metropolitan Municipality gennemfører den første mekaniske parkeringsplads i Antalya. Plaza 2000-bygningen er beliggende i kommunen tilhørende 188-køretøjets mekaniske parkeringsplads i nærheden af ​​Kaleiçi og Atatürk Avenue vil opfylde behovet for parkering.


Storbykommunen løser parkeringsproblemet omkring Kaleiçi og Atatürk Street, hvor den historiske tekstur af Antalya ligger, med det mekaniske etagers parkeringsprojekt. Haşim İşcan District Plaza Området, der tilhører kommunen, som tidligere fungerede som en åben parkeringsplads, bliver renoveret af ANET og omdannet til en moderne mekanisk parkeringsplads, hvor 2000-køretøjet kan parkere. Den mekaniske parkeringsplads, som gør det lettere at finde en passende parkeringsplads med sin arbejdsteknik, og som sparer tid og brændstof, begynder at tjene i slutningen af ​​måneden.

4 KØRETØJ KAN PARKERES I ET KØRETØJSPLAD
Den mekaniske etagers parkeringsplads består af to etagers lift og fire etagers mekaniske system. Systemet på to etager vil generelt blive foretrukket for køretøjer, der vil blive efterladt på kort sigt. Det fire-etagers system vil blive brugt til langsigtede parker. På denne måde kan 2 eller 4 køretøjer parkeres lodret på det område, der er dækket af et enkelt køretøj i den åbne parkeringsplads. På parkeringspladsen, hvor køretøjssikkerheden holdes i forkant, anvendes løfteplatforme, der arbejder med hydraulikdrevne systemer. Projektet vil koste omkring 2.5 millioner pund.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar