MOTAŞ klar til ny uddannelse

Malatya Metropolitan Municipality Transport Services (MOTAŞ), inden for rammerne af forberedelserne til det kommende nye akademiske år i den nye periode for at undgå forstyrrelser, har eleverne taget nogle foranstaltninger for at undgå problemer i transport. Re-arrangere flyveintervallerne for de linjer, hvor tætheden vil blive oplevet, vil yderligere fly og forstærkningsbiler blive givet til de regioner, der anses for nødvendige.

Amb Trambus Expedition 6 kommer ned i minutter "

MOTAS'tan om emnet inden for rækkevidden af ​​linjerne vil blive omarrangeret det omfang af flyvninger, der kræves yderligere regioner og forstærkninger blev rapporteret at være påkrævet.

Opgørelsen, især den mest intense linie af MAS medarbejdere fra University of Malatya-linjen i den nye æra til Trambus Trambus blev informeret om, at tilføjelsen af ​​en ny omlægning af tiden.

I erklæringen om emnet erklæres det, at rejseintervallerne vil blive reduceret fra 8 minutter til 6 minutter; Tr Med 12-køretøjet blev sporvognssystemet, som startede næste gang i 2015, yderligere forstærket i 2016 og 2017. I 10-2017-uddannelsesperioden vil den nye linje blive serviceret med 2018-trambus. Tidligere år, 22 trambus med 12 minutters intervaller, mens den nye træningsperiode med 8 køretøjs serviceintervaller reduceres til 20 minutter. Flyvningerne vil blive gennemgået, når det skønnes nødvendigt i overensstemmelse med passagertætheden og fremtidige krav.

Derudover er der iværksat bestræbelser for at afslutte den afstande, der er tilbagelagt mellem MASTI-universitetet på hurtigste måde. Ingeniører arbejder med embedsmænd fra Malatya Metropolitan Municipality Transport Department. Nogle krydsninger af sporvogne er planlagt, så de kan passere på en måde, der ikke forhindrer trafikstrømmen. Når det udviklede projekt er implementeret, vil afstanden mellem MASTI-University blive dækket hurtigere. Dette gør det muligt for passagererne at spare tid ".

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar