New Executive Committee Medlem for Sertrans Logistics

Tony Jurkovic, et nyt medlem af Executive Committee of Sertrans Logistics, der leverer merværdi-logistiktjenester til sine nationale og internationale kunder inden for administration af forsyningskæder, er blevet et af de veterannavne i sektoren.

Tony Jurkovic er blevet udnævnt til det nye eksekutivmedlem i Sertrans Logistics. Jurkovic er uddannet fra Saint Benoit French High School og startede sin karriere inden for køretøjstransport (Danzas) i 1974. Bagefter arbejdede han som seniorchef hos Turksped og Yeni Antalya Logistics og fungerede som bestyrelsesformand på Albatros - TAN Speditions. Jurkovic er et af de førende navne inden for logistikbranchen med 43 års erfaring.Han taler tyrkisk, fransk, tysk, engelsk og græsk.

Aktuelle jernbanetilbud

tsar 15

London transportledet udvikling

Januar 15 @ 08: 00 - 17: 00

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar