Siemens og Alstom-selskaber slutter sig til kræfter (særlige nyheder)

siemens alstom virksomheder kombinerede deres magt
siemens alstom virksomheder kombinerede deres magt

Den franske jernbanegigant Alstom og den tyske jernbaneskole Siemens offentliggjorde fusionsbeslutningen. Siemens CEO Joe Kaeser sagde det nye kombinationsnavn er Siemens Alstom. Det nye selskab ledes af Henri Poupart-Lafarge, tidligere administrerende direktør for Alsom.

Det franske selskab Alstom, der opnåede samme succes som Siemens 'ICE højhastighedstog i Tyskland, fortsatte sin stigning med TGV'er. Virksomheder, der tror fusionen vil være til gavn for hele Europa, synes at have gjort en stor indsats for at gøre det vanskeligt for kinesisk creekproducent CRRC at komme ind på markedet.

Alstoms markedsandel i Asien, Amerika, Indien og Afrika sigter mod at være den største producent inden for jernbanesektoren ved at kombinere sin markedsandel med Siemens USA, Rusland og Kina. Siemens Alstom hovedkvarter vil være i Paris.

Et interessant punkt i denne genforening er, at 20% af Alstom tilhører den franske stat. Denne fusion med ledelsen af ​​det nye firma vil blive styret af den franske stat, hvor selskabet er talt.

Nuværende jernbanetilbudskalender

tsar 13

Udbudsmeddelelse: Bygningsarbejder

November 13 @ 09: 30 - 10: 30
Arrangører: TCDD
+444 8 233 XNUMX
tsar 13

Indkøbsmeddelelse: Food Service

November 13 @ 10: 00 - 11: 00
Arrangører: TCDD
+444 8 233 XNUMX
tsar 13

Tender Notice: Køb batteri

November 13 @ 11: 00 - 12: 00
Arrangører: TCDD
+444 8 233 XNUMX
Om Levent Ozen
Hvert år højhastighedstog sektor, den førende i Europa inden den voksende Tyrkiet. Investeringer i jernbaner, der tager denne hastighed fra højhastighedstog, fortsætter med at stige. Derudover med de investeringer, der er foretaget til transport i byen, er stjernerne i mange af vores virksomheder, der producerer indenlandsk produktion skinne. Det er stolt, at der er startet tyrkisk højhastighedstog-togtrafik "ud over de virksomheder, der producerer indenlandsk sporvogn, lyskryds og undergrundsbiler. Vi er meget glade for at være i dette stolte bord.

Vær den første til at kommentere

Yorumlar