Særlig transportplan for 29 oktober Republic Day i Izmir: 1 vil være en krone

Izmir Metropolitan Municipality, 29 oktober republikken Dag for de borgere, der ønsker at deltage i begivenhederne, der skal afholdes offentlig transport takst "1 kuruş belir har bestemt.

94 Republikken Tyrkiet. år fejring af festen af ​​beslutningen om at leve i Izmir, kom Izmir Metropolitan Municipality. For at lette deltagelsen i begivenhederne på søndag lavede 29 Metropolitan Municipal Council offentlig transporttarif '1 penny'.

Izmir borgmester Aziz Kocaoglu fremsatte et opkald fra sine sociale medier regnskaber i oktober 2 og meddelte til indenrigsministeriet, at offentlig transport til Republic Day fejringer bør være "gratis toplu.

Som følge af forslag fra borgmester Kocaoğlu godkendte İzmir Metropolitan Municipality Rådet "1 penny" -tariffen, fordi ministerrådet endnu ikke har besluttet. I den enstemmige beslutning: "I tilfælde af ministerrådets afgørelse før festen, anvendelse af gratis takster på offentlig transport køretøjer i İzmir Metropolitan Municipality; Såfremt Ministerrådets afgørelse ikke træffes, blev ansøgningen om 1-pendeltariffen gældende for Republikkens dag på offentlig transport køretøjer tilhørende İzmir Metropolitan Municipality yer angivet.

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar