50 millioner tons last vil blive transporteret på Iron Silk Road

Premierminister Recep Tayyip Erdogan, aserbajdsjansk præsident Ilham Aliyev og premierminister i Georgien Giorgi forventer at nå Kvirikaşvili med deltagelse af Baku fra 30 oktober de første officielle togrejser af lasten, der skal udføres ved Baku-Tbilisi-Kars-jernbanen vil blive lanceret årlige 50 millioner tons.

I 2007 blev indgået i juli og lagde Grunden til Baku-Tbilisi-Kars jernbaneprojekt i 2008 79 kilometer fra Tyrkiet, 246 kilometer fra Georgien, mens 504 kørte kilometer passerer gennem Aserbajdsjan.

Den er forsynet med transport fra Tyrkiet til Georgien grænse tunnel i projektet. 2 375 tusind meter af tunnelen Tyrkiet, elskerinde 2 70 tusinde i Georgiens grænser.

"International transportpotentiale årligt 50 million tons"

Marmaray linje med Mellemøsten via Tyrkiet til Europa gennem jernbanenet forbinder Asien, vil Kaukasus og transport være lettere mellem de europæiske lande. Med banebrydelsen Baku-Tbilisi-Kars vil det internationale transportpotentiale nå op på 50 millioner tons om året.

Sagde Marmaray-projektet, og dette projekt støtter opførelsen af ​​andre jernbaneprojekter fra Asien til Europa, i meget store mængder fragt, der kan gennemføres fra Europa til Asien vil fortsat være en vigtig del i Tyrkiet. Således vil Tyrkiet være i stand til at opnå milliarder af dollars i langsigtede transport indtægter.

Ved idriftsættelse af linjen vil 1 millioner passagerer og 6,5 millioner tons last transporteres. Tyrkiet og Asien, mellem Kaukasus og Europa, vil Baku-Tbilisi-Kars jernbane nå årlige 50 millioner tons i forbindelse med international transport potentiale vil dukke op.

beskæftigelse skal medbringe vitalitet til regionen såvel som kommercielt levedygtige projekter i energisektoren Baku-Tbilisi-Ceyhan og Baku-Tbilisi-Erzurum efter at projektet var den tredje store projekt udføres af de tre lande.

"Linjen vil være med til at nå målmarkederne eriş

Transport, Maritime anliggender og kommunikationsminister Ahmet Arslan, sagde i en erklæring, "Iron Silk Road" kaldte Baku-Tbilisi-Kars Railway Project er af stor betydning for Tyrkiet, siger han.

Projektet er et tog fra London til Beijings skjold hvilket indikerer, at Armstrong kunne gå uforstyrret, vil Iron Silk Road lande og regioner i rejseplanen blive annonceret meget alvorlig skaber merværdi.

Arslan, den region i linje vil stimulere økonomien og vil fremhæve i anledning af produkterne når målet marked, projektet af Kars, Ardahan, Igdir, Agri, Erzurum, Erzincan, Gumushane og bemærkede, at det er vigtigt for udviklingen af ​​provinserne er omfattet af seværdigheder såsom Bayburt.

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar