BTK at gå ud med belastninger Tyrkiet Iron Silk Road

Minister for Transport, Søfartsspørgsmål og Kommunikation Ahmet Arslan 21 afgav en erklæring om ministeriets aktiviteter i et fjernsynsprogram, han deltog i i oktober 2017, og gav oplysninger om Baku-Tbilisi-Kars Jernbane, der åbnes officielt i oktober 30.

Sømløs jernbane fra London til Beijing ved Iron Silk Road

Lan Faktisk var det nødvendigt at afsætte et program til Baku-Tbilisi-Kars Railway Project, men det var nok at sige sit navn, siger Ars Arslan. :

"BTK Silkevejen fra London til Beijing som Iron Silk Road vil gøre problemfri og vil tillade dig at gå igennem alt det gods bevægelse i Tyrkiet. Vi tager penge fra hvert tog, hver last. oprindelsen af ​​lasten håndteres gennem Tyrkiet vil blive distribueret til andre geografiske områder, som vi vil opnå indtægter fra logistikcentre, det er derfor, at projektet af århundredet. Derfor vil 30 i oktober føre det første officielle tog fra Baku med deltagelse af vores præsident, Aliyev og Georgiens premierminister. "

Belastningen bliver fordoblet

Armstrong fortsatte sin tale, "Sørg for, at dit projekt og elleçliy tons gods med Tyrkiet 26,5 år jernbaner forbindelse med dette, vil det bringe til dette projekt kun to gange. Jeg kan ikke tælle indkomst del, mange dele af Tyrkiet, er vi nu også inkluderet oprette logistikcentre i Kars. Disse logistikcentre vil have mulighed for at sende, håndtere og behandle gods, der kommer fra hovedkorridoren til de omkringliggende områder; derfor ikke stammer fra transport kun last, at opløsningen af ​​den omgivende geografi eller belastning af produkter på vegne af Tyrkiet vil bidrage til økonomien meget alvorligt kan gå til andre steder. "sagde han.

Vi laver historie med det første tog

Taler om betydningen af ​​linjen for Kars og regionen, sagde minister Arslan, im Lad os ikke kun overveje gods- og passagertransport. Det er også et meget vigtigt projekt for genoplivningen af ​​økonomien i de ruter, den passerer igennem. Vi håber, at 30 vil lave en historie med den første officielle ekspedition af Baku-Tbilisi-Kars i oktober. dag. Det er virkelig en stolthed, fordi jeg var i alle processerne, vi glædede os til at se en åbning af dette. Min herre, os, vores land, vores lands folk og vigtigst, premierministeren, præsidenten har meget arbejde; de er velsignede med deres åbning og være lykkelige, lovende

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar