Tildelt de bedste historier i Eurasia Tunnel

Vinderne af Tunnel Stories ya contest, hvor interessante historier om den eurasiske tunnel blev delt ved at reducere rejsen mellem Asien og Europa til 5 minutter og gøre folks liv lettere. Den nyeste teknologi smartphone blev præsenteret for Eurasian Tunnel brugere, der delte deres historier, der berørte alle på Twitter og modtog en pris fra selektive bestyrelsen.

Eurasia Tunnel har fungeret som den korteste rute mellem Istanbuls to sider, og har lettet livet med den hurtige, komfortable og sikre rejse, den tilbyder, og den har været vært for adskillige følelsesladede historier om lykke.

At vælge de smukkeste af disse historier, Eurasia Tunnel Operation Construction and Investment Inc. (ATAŞ) 11 September-8 Oktober 2017 datoer for 'Tunnel Stories' konkurrencedeltagere, historier fortalt historier med tagget # Tünel Hikayeleri Twitter delt. Hver uge blev udvælgelsen udvalgt af udvælgelseskomitéen, og det samlede antal 4-personer blev tildelt.

Spændende øjeblikke vandt en præmie

I den sidste af konkurrencen blev Eurasien Tunnel Drift og vedligeholdelse Bygherrer givet prisoverrækkelsen afholdes på historien om den smukkeste tunnel. Emre Simsek Izmir fly Sabiha Gokcen lufthavn til et fly, realisere i sidste øjeblik at komme op fra lufthavnen blod til sin mor, som hans bedste ven, Nurdan Baskak glemt ringe til at bringe ceremonien ønskede ikke hende i en halv time Sibel grænsen ved et uheld dyrke, at Hakan Delibaş Eurasia tunnelen tage sin bror til volleyball træning "ved at foretrække den video, der forklarer, at de blev belønnet med en uforglemmelig historie. ATAS General Manager Sungjin Lee, en smart telefon med gaver til vinderne, lykønskede sig selv.

"Vi rørte livet for millioner af mennesker"

ATAŞs administrerende direktør, Sungjin Lee, sagde i sin tale ved ceremonien, at han havde set en stor mængde opmærksomhed fra førerne siden den første dag i Eurasia-tunnelen. giver hurtig, økonomisk, sikker og komfortabel rejse. Vi vil gerne takke alle, der foretrækker Eurasia-tunnelen, der berørte millioner af menneskers liv, og som delte deres smukke historier med os. Bugün

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar